Barion Pixel

Találj rá a saját utadra, irányodra, hivatásodra. 

És teremts anyagi biztonságot magadnak úgy, hogy szereted azt, amivel foglalkozol és értéket is teremtesz vele.

Ismerős ezek közül valamelyik?

 • Váltanál hivatást, de fogalmad sincs, hogy mi a te utad, irányod, hivatásod.
 • Semmi motivációd a jelenlegi munkádban. Unalmas és rutinszerű. Semmi értelme.
 • Nem tudod, hogy miben vagy jó igazán.
 • Kevés az önbizalmad a váltáshoz.
 • Nem hiszel magadban eléggé, hogy ez sikerülhet Neked. 
 • Félsz, hogy kudarcot vallasz és még ennél is rosszabb lesz.
 • Tele vagy belső blokkokkal, amik miatt nem mersz lépni.
 • Talán van ötleted, hogy merre indulj, de bizonytalan vagy benne. 
 • Nem tudod, hogy hogyan indulj el. 

A félelmeid ellenére azonban mélyen belül érzed, hogy ennél sokkal több is van Benned. 

Vágysz arra, hogy:

 • Megtaláld azt az irányt, hivatást, amiben jól érzed magad és amivel megteremtheted az anyagi biztonságodat.
 • Szabadabban, kötetlenül dolgozz és magad rendelkezz az időddel.
 • Olyan munkát végezz, amit szeretsz és amivel értéket teremthetsz mások számára.
 • Sikerélményeid legyenek végre
 • Érezd, hogy hasznos és értékes, amit csinálsz. 
 • Kiteljesedj a munkádban. 

Mindez lehetséges számodra is. Hogy hogyan? 2 lehetőséged is van erre:

 

1. Tisztánlátó folyamat

3 alkalmas intenzív folyamat

Megismered, hogy ki is vagy Te valójában.

Kristálytisztán látod, hogy mi a Te utad, irányod, ami összhangban van a valódi Éneddel.

Kristálytisztán látod, hogy mi a Te igazi hivatásod, ami mellett 100 %-ban el tudsz és el is szeretnél köteleződni a következő 5-10 éven.

 

Ez az intenzív folyamat segít Neked abban, hogy eljuss onnan, hogy fogalmad sincs, hogy ki is vagy Te valójában és mi a Te utad, irányod, hivatásod oda, hogy:

A 3 alkalmas tisztánlátó folyamat ára: 75 000 Ft.

2. Tisztánlátó és megvalósító folyamat

6 alkalom + 1 hónapos egyéni folyamat

Ez az intenzív folyamat segít Neked abban, hogy eljuss onnan, hogy fogalmad sincs, hogy ki is vagy Te valójában és mi a Te utad, irányod, hivatásod oda, hogy:

Megismered, hogy ki is vagy Te valójában.

Kristálytisztán látod, hogy mi a Te utad, irányod, ami összhangban van a valódi Éneddel.

Kristálytisztán látod, hogy mi a Te igazi hivatásod, ami mellett 100 %-ban el tudsz és el is szeretnél köteleződni a következő 5-10 éven.

Feltárjuk és feloldjuk azokat a belső blokkokat és félelmeket, amik eddig akadályoztak Téged.

Feloldjuk a bizonytalanságaidat.

Felépíted az önbizalmad és az önmagadba vetett hited. Igazi belső erőre teszel szert.

Lépésről lépésre tervet készítünk a következő 6-12 hónapra. 

A 6 alkalmas tisztánlátó és megvalósító folyamat ára: 135 000 Ft.

Az ár tartalmaz egy 25 napos (25 hangüzenetből álló) önbizalom, önszeretet, önelfogadás és belső erő kurzust is. 

Mit mondanak mások?

Fogalmam sem volt, hogy mit szeretnék csinálni, mihez lenne kedvem, mert teljesen eltűnt belőlem a szenvedély. Az a szenvedély, ami számomra szükséges ahhoz, hogy sikeresen építsek egy vállalkozást. Ekkor kerültél a látóterembe Te, Kriszti, amiért nem tudok elég hálás lenni. Mára megfogalmaztam kristálytisztán azt, hogy kikkel szeretnék együtt dolgozni. Igent mertem mondani magamnak és nemet a múltnak. Elkezdtem felépíteni az új vállalkozásomat és kijöttem a gödörből. És pontosan tudom, hogy értékes segítséget nyújtok az embereknek!"
Szigeti Zsuzsi
A kezdeteknél elég nagy válsághelyzetben éreztem magam. Sajnos elég hamar utolért a kiégés a munkahelyemen. A folyamat végére újra találkoztam magammal, azzal, hogy ki is voltam, vagyok és leszek. Rájöttem, ki vagyok, mik töltenek fel, mik gátolnak és arra is, hogy mennyire nem a jelenben élek. Első körben, segített az általam szeretett dolgok megtalálásában, majd azok körének leszűkítésében, hogy megtaláljuk merre érdemes elindulnom. Imádtam, mikor az önkorlátozó hiedelmekről beszéltünk, mert kiderült, hogy a legnagyobb gyengeségem a legnagyobb erősségem lehet a karrierem során. A félelmeimmel való megküzdésben rengeteget tanultam. Végén pedig a tervezéssel még inkább közelebb kerültem ahhoz, amit valójában csinálni szeretnék. A folyamat végére mondhatni megkönnyebbültem. 10 év felhalmozott, nehéz sziklái és kövei estek le, szépen fokozatosan a vállamról. Most már bátran vágok bele ebbe az útba.
N. Bea
Krisztit azért kerestem meg, mert a gyerekek után nem szerettem volna visszamenni a korábbi munkahelyemre. Szerettem volna több időt a gyerekeimmel tölteni, így a vállalkozás mellett döntöttem, de nem tudtam merre induljak el. A folyamatban egyre egyértelműbbé vált, mi lesz az én utam. Mindig is szerettem másoknak segíteni, így a coaching mellett köteleződtem el. Sok félelmem volt a vállalkozással kapcsolatban, de sikerült ezeket átbeszélni és rájöttem, hogy ezeket mind tudom kezelni. A legnagyobb félelmeim akkor oszlottak fel, amikor megterveztük, hogy milyen lépéseket teszek majd. Ezzel olyan egyszerűvé vált. Izgatott vagyok és végre elhiszem, hogy ez nekem is sikerülhet.
Marcsi
Évek óta nem találtam se magam, se azt, hogy mivel foglalkoznék szívesen. És ez már szorongatóvá vált. Nem tudtam aludni se tőle. Nem akartam tovább maradni a mókuskerékben. Már az első alkalom után izgatottá váltam, mert olyan dolgok derültek ki rólam, amiket évek óta elnyomtam magamban. Olyan kérdéseket kaptam, amik rávilágítottak engem arra, hogy mi az, amit szívesen tényleg csinálnék. Azóta már be is iratkoztam egy webdesign tanfolyamra. Ugyan még csak az elején járok ennek az egésznek, de ha nem dolgoztam volna veled ezen a kérdésen, még mindig nem tudnám, hogy mi mást kezdhetnék magammal. Ami a legnagyobb segítség volt még, hogy megtanultam, hogy hogyan kerekedjek felül a félelemiemen.
K. Ildikó
Arra kerestem a választ, hogy mivel szeretnék foglalkozni a jelenlegi munkám helyett, és, hogy hogyan tudok elindulni az úton... ...Sikerült felfedeznem azt, hogy mire vágyom... Az alapoktól kezdve építkeztünk és segített felismerni, hogy ezek a lépések nem kihagyhatók. Elérhető és kézzel fogható változást hozott az életembe a folyamat... ...A félelmeim nagy részét eloszlatta a közös munka, és sokkal pozitívabban állok a jelenlegi helyzetemhez, valamint a hosszú távú céljaimhoz. Már nem ragaszkodom olyan görcsösen a korábbi felfogásomhoz és érzem, hogy dönthetek másképp. Sokkal nagyobb bizonyosságot is kaptam a jövőbeni céljaimat tekintve..
Denise
Élj igazán

Hivatás és mindset Coach. És nem véletlenül foglalkozok ezzel a témával. Többször váltottam hivatást/karriert és mindig az adott életszakaszomhoz és önmagamhoz illeszkedő utat választottam.

Megtanultam, hogy hogyan lehet a 0-ról felépíteni egy hivatást és azt is, hogy ebben a folyamatban a legeleje a legnehezebb és a legfontosabb is egyben. 

Itt van a legtöbb félelem és bizonytalanság bennünk. De ha tudod, hogy ki vagy Te valójában és hogy mi a Te igazi utad és hivatásod, akkor már minden sokkal egyszerűbb lesz.

A saját bőrömön tapasztaltam meg, hogy milyen az, amikor nem a megfelelő irányt választom. Több évembe és rengeteg pénzembe került ez a tévúton bolyongás. Csak azért, mert nem mertem segítséget kérni az elején. 

Azért szívügyem ez a téma, mert tudom, hogy mindenkinek megvan a saját iránya, csak nem mindenki elég bátor ahhoz, hogy el is induljon ezen az úton. 

Abban támogatlak tiszta szívvel Téged, hogy kiderítsd, mi az, ami IGAZÁN  a Tiéd és mi az, ami mellett 100 %-ban el tudsz köteleződni az elkövetkező években. Hogy az igazi önmagad és az igazi hivatásodat élhesd. 

Kérem  a KÉPZELD EL ingyenes munkafüzetet!

Maradjunk kapcsolatban a továbbiakban is. Olvass a legújabb önismereti és karrier tippekről, személyes történetekről és mindenről, ami az egyéni fejlődésünket szolgálja.