Ez valami fantasztikus dolog, az előző posztomban már utaltam rá. (Vizualizáció 1. rész)

Próbálom rövidre venni a dolgot!

Ha tudjuk már, hogy mik azok a korlátozó hitek, amelyek visszatartanak Bennünket, akkor könnyedén helyettesíthetjük őket valami sokkal szuperebb és motiválóbb dologgal.

Létezik egy dolog, amit vizualizációnak, vagy manifesztációnak is nevezhetünk. Ez egy hihetetlen eredményekkel bíró eljárás arra, hogy megvalósítsuk azokat a dolgokat, amelyre most még csak vágyunk. Amikről még csak álmodozunk. Itt szeretném leszögezni, hogy nem arról van szó, hogy elképzelünk valami csodásat, leülünk a kanapéra és várjuk, amíg megvalósul. Közben popcornt rágcsálunk, kólát iszunk és várjuk a csodát. Na, ha valami ilyesmire számítasz, akkor le kell, hogy törjelek. Ezért bizony dolgozni kell. De nem a majdmegszakadokmentsetekmeg dolgozós, hanem az „élvezem azt, amit csinálok” féle.

Azt javaslom Neked, hogy vizualizálj minden nap. Minél többet foglalkozol vele, annál inkább beépül a tudatalattidba a és annál könnyebben fogja az agyad ezeket a megoldásokat később választani automatikusan. Emlékszel mit írtam az előző posztban? (link)

Hogy az agy szeret automatikus üzemmódban dolgozni. Abból, amit a tudatalattinkba tápláltunk neki. Namost, ezeket a dolgokat szépen mi ide betápláljuk. Szépen, napról napra, alig észrevehetően, akkor egyszer csak azt vesszük észre, hogy közelítünk a céljaink felé.

Hogyan működik is mindez?

Ülj le egy nyugodt helyre. Csukd be a szemed és képzeld el, hogy milyen lenne az életed, ha azt, amire a legjobban vágysz, már a Tiéd lenne. Például Te vagy a legkarcsúbb királylány, vagy sikeres vállalkozásod csak úgy dübörög, vagy megtaláltad álmaid férfiját, vagy…bármi.

Tedd fel a kérdést: Milyen lenne az? Hogyan nézne ki? Mit ÉREZNÉL?

Minél jobban képes vagy lelki szemeid előtt látni, annál könnyebben fogod tudni beépíteni a kis tudatalattidba. És minél többet gyakorlod ezt a kis feladatot, annál gyorsabban fogod elérni a céljaidat.

Nyitottá válasz új dolgokat tenni, olyan lehetőségek találnak majd meg, amik előrébb visznek téged a célod irányába, olyan dolgokat mersz majd megcsinálni, amit eddig még soha.

Programozd újra az agyad! Tegyél bele pozitív érzéseket, gondolatokat magadról és az életedről. És ha azon kapod magad, hogy megint itt tartasz: úgysem fogok lefogyni, félek az újrakezdéstől, nem találom meg álmaim emberét, akkor ezt VEDD ÉSZRE. Lehetőleg minél hamarabb. Öleld át a gondolatot, ne bíráld magad, hogy megint itt tartasz, légy tudatos, vedd észre és helyettesítsd azokkal a gondolatokkal, amelyek előre visznek. Nem pedig visszatartanak.

Ez egy hosszú gyakorlás. Nekem sem megy mindig egyszerűen. De ha már észre tudod venni, hogy megint pörög az agyad valami hülyeségen, akkor azonnal válts.  Azonnal.

Első lépésként gondold át, hogy bizonyos életterületeiden milyen álmaid vannak. Szoktál ezen gondolkodni? Tudod, hogy merre tartasz? Tisztában vagy vele, hogy mik azok a dolgok, amelyek igazán boldoggá tesznek Téged?

Nagyon fontos kérdések ezek.

Csodás napot Nektek!

Kriszti