Rengeteget tanulhattunk 2020-ban. Az év elején mindenki hatalmas izgatottsággal vetette bele magát 2020-ba. Nem sokáig tartott a lelkesedés.

Jött a covid és mindent megváltoztatott. Erről most nem szeretnék írni, mindenkinek megvan a maga véleménye a járványról.

A járvány ellenére azonban nekem nagyon fontos év volt 2020. Rengeteget tanultam. Felépítettem egy online webshopot a nulláról úgy, hogy év végére szépen hozta már az eredményeket. De közben rá kellett jönnöm, hogy nem ez az én utam.

2020 nekem az önismeretről, az önelfogadásról, önfejlesztésről szólt. Talán kicsit az önszeretetről is. Mélyre ástam magamban és sok dologra rájöttem. Miért nem megy valami, miért érzem azt, amit érzek? Mit is akarok én valójában? Miért akarok már megint változtatni? Miért kezdem megint újra?

Rájöttem, hogy az elmúlt 1-2 évben tévúton jártam. Vagyis próbálgattam magam. De nem jó irányban. Halogattam. Azért hoztam létre webshopokat, hogy időt nyerjek magamnak ahhoz, hogy rájöjjek mivel is szeretnék foglalkozni. Hosszú hetek és hónapok kellettek ehhez, de végre összeszedtem a bátorságomat és léptem.

Nagyon nagy bátorság kellett ahhoz, hogy azt mondjam, abbahagyom a 2 új webshopom vezetését és azt a foglalkozást is, amivel csaknem 10 évig foglalkoztam.

2021-ben új vizekre evezek, teljesen újakra. Nagyon izgatott vagyok. Nagyon sok tanulás, fejlődés, próbálkozás, bénázás, elbukás, felállás, folytatás fog következni. De elkötelezett vagyok és tudom, hogy ezek mind-mind a fejlődés részei.

Szeretnék kiteljesedni a hivatásomban és a magánéletemben is. Emberként, nőként, társként, anyaként, vállalkozóként. Kíváncsian várlak 2021!