A mai nappal elkezdek egy nagyon érdekes kihívást. Egyrészt azért érdekes, mert nagyon fontos dolgokról fogok szót ejteni. Olyan dolgokról, amelyek nekem is sokat segítettek abban, hogy olyan életet élhessek, amelyet mindig is szerettem volna. Ha figyelsz, ez neked is sikerülni fog. Sok dologról lesz szó, érdemes mindegyiket elolvasni és megfontolni, kicsit megrágni és ha úgy érzed, akkor felhasználni a mindennapjaidban.

Őszintén hiszem azt, ha kicsit tudatosabban élünk (nem arról van szó, hogy percre pontosan beosztjuk az időnket), akkor nem csak úgy végigrohanunk egy napon, egy heten, egy éven, egy életen, hanem igazán tartalmasan képesek leszünk megélni és megvalósítani azokat a dolgokat, amelyek számunkra igazán fontosak és amelyek bennünket előre visznek.

Csatlakozz hát hozzánk, olvass és kérdezz bátran, ha bármi felmerül. Olvasni fogom a kommenteket és válaszolni is fogok rá, legjobb tudásom szerint. Őszintén remélem, hogy bejegyzéseimmel segíthetek Neked is abban, hogy egy boldogabb, vidámabb, teljesebb életet élj. Legyen szó magánéletről, vagy vállalkozásról, bármiről.

A második dolog, amiért belevágtam ebbe a 30 napos kihívásba. Ez egy komfortzónán kívüli  vállalás számomra. 30 napig csinálni valamit nem egy szerű dolog. Még tovább pedig még nehezebb. Mivel ez egy új blog, ezért szokásommá teszem, hogy bejegyzéseket készítek. Egy szokás pedig úgy alakul ki, ha azt rendszeresen gyakoroljuk. Egy szokás 30 nap alatt épül be a tudatalattinkba, 30 nap múlva minden új dolog, amibe belekezdesz, sokkal könnyebben fog menni. Mondhatjuk azt is, hogy természetessé válik. Az én célom most ez. Természetes tevékenységgé tenni a napi írást.

Miről is lesz szó a következő 30 napban?

Gondolataink átformálásáról. Ez pedig azért annyira fontos, mert ez az alapja annak, hogy olyan életet legyünk képesek élni, ami nem korlátoz minket. Egy olyat, amiben szabadon élhetünk és gondolkodhatunk. Ahol nem azért teszel meg valamit (vagy éppen nem), mert valaki ezt elvárja tőled.

Ez a világ Rólad szól. Arról, hogy minden nappal tanulsz valami újat és minden nappal közelebb kerülsz ahhoz az emberhez, akivé válni szeretnél. Minden nap egy lépéssel közelebb. Ez egy hosszabb út, nem fog menni egyik napról a másikra. De nem is ez a cél. Haladjunk csak lépésről lépésre. Hidd el, élvezni fogod!!

Ezekben a posztokban Mel Robbins szintén 1 hónapos vállalásának témáiról fogok Nektek egy-egy összefoglalót hozni, saját gondolatokkal, tapasztalatokkal.

Szeretettel várlak vissza az újonnan induló blogom minden napján! És kérlek nyugodtan írj hozzászólást, észrevételt, vagy ha valami tetszett Nektek, segített valamiben. Ez a visszajelzés fontos lesz számomra.

Legyen csodás napotok!

Kriszti