Barion Pixel

Aktiváld az életenergiád programsorozat jelentkezési lap

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni egy-egy, vagy akár az összes márciusi kis csoportos programra. A jelentkezés limitált.

A program 4 kurzusból áll. A kurzusok összekapcsolódnak, de ha csak az egyik, vagy

2 program érdekel, úgy is teljes értékű lesz, így külön-külön is jelentkezhetsz. 

Nézzük akkor az Aktiváld az életenergiád program kurzusait:

  1. Hét: Titkos erőd aktiválása kurzus: Megtudhatod, hogy melyik lesz az az új “hobbid”, amit beépítesz a mindennapjaidba azért, hogy könnyedén, félelmek és kételyek nélkül legyél képes élni a mindennapjaidat, ami lehetővé teszi számodra a könnyed teremtést. A munkádban és a magánéletedben is. Hívhatjuk ezt a titkos elixírnek is. 🙂 
  1. Hét: Válj önmagad legnagyobb támogatójává kurzus. Ebben a kurzusban megtudhatod, hogy hogyan hozhatod ki magadból a legjobb verziódat. Innentől kezdve nem saját ellenséged, hanem legnagyobb támogatóddá válsz, ami kulcsfontosságú minden célod eléréséhez. Bármit szeretnél is, ez az alap. Ez lesz csodás átalakulásod alapja. Sorsfordító tudásra teszel szert. 
  1. Hét: Viszlát negatív gondolatok, kételyek, félelmek”kurzusEbben a programban 2 olyan bevált és hatékony módszert sajátíthatsz el, amellyel képes leszel elengedni a negatív gondolataidat. Képessé válsz lenyugodni, objektíven tekinteni a téged ért eseményekre. Ebből a szemszögből pedig képessé válsz jobb döntéseket hozni. Azok az eszközök, amiket itt tanulsz meg alkalmazni, elengedhetetlenek ahhoz, hogy jól érezd magad és egy magas energiaszintből legyél képes könnyedén létezni és cselekedni. 
  1. Hét: Válj megállíthatatlanná kurzus: Ebben a programban megtudhatod, hogy miért nem sikerült eddig elérni a céljaidat. Szinte mindenki ugyanott rontja el. És azt is, hogy hogyan csináld úgy, hogy ezúttal biztos legyen a “siker”.  Ez a kurzus az első 3 alapozóra épül, de önmagában is megállja a helyét. Mit szeretnél elérni az életedben? Új munkára, hivatásra vágysz? Vagy csak jól szeretnéd érezni magad? Vagy értékes, teljes életre vágysz?  Sajátítsd el a manifesztációd  (teremtésed) folyamatát. 

KÉRDÉS ESETÉN:

Ha bármelyik programról kérdéseid lennének, akkor kérlek küldj egy privát üzenetet vagy e-mailt és szívesen válaszolok (info@eljigazan.hu).

FELVÉTEL:

Minden programról felvétel készül, amit visszanézhetsz, ha nem tudsz élőben részt venni a programban (bár ez lenne a legjobb). A felvételek 7 napig lesznek visszanézhetőek, a következő programig.

KÉRDEZÉSI LEHETŐSÉG:

Előre itt a jelentkezési lapon vagy az adott kurzus végén is kérdezhetsz, melyekre igyekszem a legjobb tudásom szerint válaszolni. 🙂

A HELYEK SZÁMA KORLÁTOZOTT:

A helyek jelentkezési ÉS fizetési sorrendben kerülnek feltöltésre.

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ:

A jelentkezés folyamatos, az aktuális workshop indulása előtti 24 órával zárul.

FIZETÉS, SZÁMLÁZÁS és VISSZAIGAZOLÁS:

Fizetés a jelentkezést követően bankkártyával történik, a számlák kiállítása automatikus, ezért helyfoglalás után egyből kapsz számlát és visszaigazolást.

LEMONDÁS:

A program lemondása és a jelentkezési díj visszaigénylése a helyek korlátozott számát tekintve az adott program előtti UTOLSÓ HÁROM NAPBAN NEM LEHETSÉGES.

BÓNUSZ:

Azok, akik a teljes programban részt vesznek (a teljes programot foglalják egyben), automatikusan lehetőséget kapnak egy egész hónapos BÓNUSZ együttműködésre, amelyben közösen, minden nap, együtt teszünk azért, hogy biztosan be is építsd a mindennapjaidba a tanultakat. 🙂 Ez a programsorozat lezárását követően indul.

Itt egymást erősítjük és inspiráljuk arra, hogy ne adjuk fel 2 hét után. Megvitathatjuk a nehéz helyzeteket és a sikerélményeket is. Remélem, ebből lesz a legtöbb! 🙂 Én biztosan ezen leszek.

A PROGRAM MENETE:

A workshopok mindegyike ONLINE formátumú, a Zoom alkalmazáson történik. A kurzusok nagyjából 1-1,5 órásak lesznek majd. A kérdésedet a végén teheted fel, ez megnövelheti az időtartamot. De itt már nem szükséges részt venned, ha ez nem releváns Neked.

A workshop előtti 24 órában megkapod e-mailben a Zoom linket a belépéshez.

ÁR:

A kurzusok alkalmankénti ára 10 000 Ft.
Egyben megvásárolva: 40 000 Ft. (Ehhez jár a további 1 hónapos BÓNUSZ beépítő és elmélyítő folyamat együtt)

MUNKAFÜZET és PDF:

Minden kurzushoz tartozik egy kinyomtatható munkafüzet, amely elmélyítő feladatokat is tartalmaz majd.

Melyik kis csoportos kurzusra  jelentkezel? (egyszerre több is választható)

Titkos erőd aktiválása kurzus (2023. március 9. csütörtök) Ára: 10 000 Ft.​​

Válj önmagad legnagyobb támogatójává kurzus (2023. március 16. csütörtök) Ára: 10 000 Ft.

Viszlát negatív gondolatok, kételyek, félelmek kurzus (2023. március 23. csütörtök) Ára: 10 000 Ft. ​

Válj megállíthatatlanná kurzus (2023. március 30. csütörtök) Ára: 10 000 Ft.

Aktiváld az életenergiád teljes programában részt veszek, Ára: 40 000 Ft.

Kérem  a KÉPZELD EL ingyenes munkafüzetet!

Maradjunk kapcsolatban a továbbiakban is. Olvass a legújabb önismereti és karrier tippekről, személyes történetekről és mindenről, ami az egyéni fejlődésünket szolgálja.