Barion Pixel

Út az önértékelés, az önbecsülés és az önbizalom felé

Modern Neutral Lead Magnet Freebie Promotion Facebook Post

Kezdd el értékelni magad, ismerd el az erősségeid és válj megállíthatatlanná.

5 egyszerű szokás, ami megváltoztatja az életed.

NEKED IS MINDEN SIKERÜLHET, HA ELKEZDESZ HINNI MAGADBAN.

Őszintén hiszek abban és tapasztalom is, hogy amint elkezdesz hinni magadban, amint elkezded értékelni azt a Nőt, aki Te a jelen pillanatban vagy, minden lehetségessé válik számodra.

Ezt az erős és visszavonhatatlan belső erőt Te is felépítheted magadban, hogy aztán megállíthatatlanná válj. Nem csak most, hanem ezentúl mindig. 🔥✨

Hogy hogyan fogj hozzá? Ha lejjebb görgetsz, máris letöltheted a díjmentes útmutatót az alapokhoz. 

Az új életed első napja most kezdődik…

DSC_6384

ÚGY ÉRZED, HOGY ELAKADTÁL AZ ÉLETEDBEN/A MUNKÁDBAN?

Semmi gond, ezt csak átmeneti és van megoldás! Csak válaszd ki az alábbiak közül, hogy melyik segítség jönne most a legjobban.

Szeretnék magabiztosabbá válni

Mindössze napi 15 perc gyakorlás elég 25 napon keresztül elég lehet arra, hogy igazi önbizalomra tegyél szert.
25 napon keresztül minden nap kapsz tőlem egy rövid hangüzenetet, amivel egy erős belső erőre/magabiztosságra tehetsz szert.

30 peres díjtalan előzetes konzultáció

Ezt akkor javaslom, ha úgy érzed megrekedtél, keresed az utad, irányod, hivatásod és elkötelezett vagy abban, hogy ezt meg is találd és el is indulj a megvalósítás felé. Utána 3 hónapos coaching és mentoring folyamat, ha mindketten úgy érezzük.

MÁSOK EZT MONDTÁK A KÖZÖS MUNKA SORÁN:

“Megélhettem azt, hogy valaki hisz bennem. Lát engem, így validál engem. És ezáltal elindít egy olyan úton, ami egy más irány egy más élet fele.”

Schweitzer Barbi

Otthon varázsló

“A segítségeddel megtaláltam a válaszom, a hivatásom – azt hiszem gyorsabban is, mint bármelyikünk gondolta vola. Valamit, amit mindig is szívesen csináltam volna, de nem mertem, nem voltam képes rá, hogy pénzkereseti lehetőséget is lássak benne.”

A folyamat során úgy érezem, egyre inkább kinyílik előttem a világ és nagyon élveztem/élvezem minden részét és pillanatát.

Aki most olvassa ezt és úgy érzi, nem boldog akár a munkahelyén, akár az életében, vágjon bele a folyamatba, mert nem bánja meg.

Varjasi Viki

Leendő Coach

Visszatért a remény az életembe, hogy igenis van kiút ebből a helyzetből, sokkal pozitívabban élem
meg a mindennapokat. Ma már tudom és el merem hinni magamról, hogy bármit képes vagyok megvalósítani amit szeretnék.
Igyekszem már magamat is prioritásként kezelni, és nem csak a kötelező dolgoknak megfelelni.
Sokkal több olyan dolgot iktatok be az életembe, amik feltöltenek, amit szívesen csinálok. Új szokásokat, rutinokat iktattam be. A fókuszomat a jó dolgokra irányítom, az új hivatásom, a céljaim felé és nem az önsajnálatra.”

Koren Csilla

“Hihetetlen ereje van a Belső Erő Programnak. Talán életemben először támogattam meg magam és megint megjött a támogatás az Élettől  is – vagyis észrevettem, elfogadtam, megéltem.”

A világ egy barátságos hely lett így, még ha jelenleg sivár is. Úgy latszik, tele volt a saját kritizáló hangommal! Nem a világ nem szeretett és fogadott el, hanem én bántam így magammal. Ahogy megváltoztattam a hangomat, a világ is hirtelen elhalkult, könnyebb LENNI, minden könnyebb. Nagyon hálás vagyok, hogy ezt megmutattad. Hatalmas élmény így felfedezni önmagam!

Élj igazán

Hivatás és mindset Coach. És nem véletlenül foglalkozok ezzel a témával. Többször váltottam hivatást/karriert és mindig az adott életszakaszomhoz és önmagamhoz illeszkedő utat választottam.

Megtanultam, hogy hogyan lehet a 0-ról felépíteni önmagam, egy hivatást és azt is, hogy ebben a folyamatban a legeleje a legnehezebb és a legfontosabb is egyben.  Az, hogy hinni tudj magadban. Hogy elhidd, hogy értékes vagy már most is. Tudnod kell, hogy ez a belső erő Benned is ott lakozik. És itt az idő, hogy ehhez Te is hozzáférj.

Itt van a legtöbb félelem és bizonytalanság bennünk. De ha tudod, hogy ki vagy Te valójában és hogy mi a Te igazi utad és hivatásod, akkor már minden sokkal egyszerűbb lesz.

A saját bőrömön tapasztaltam meg, hogy milyen az, amikor nem a megfelelő irányt választom. Több évembe és rengeteg pénzembe került ez a tévúton bolyongás. Csak azért, mert nem mertem segítséget kérni az elején. 

Azért szívügyem ez a téma, mert tudom, hogy mindenkinek megvan a saját iránya, csak nem mindenki elég bátor ahhoz, hogy el is induljon ezen az úton. 

Abban támogatlak tiszta szívvel Téged, hogy kiderítsd, mi az, ami IGAZÁN  a Tiéd és mi az, ami mellett 100 %-ban el tudsz köteleződni az elkövetkező években. Hogy az igazi önmagad és az igazi hivatásodat élhesd. 

Modern Neutral Lead Magnet Freebie Promotion Facebook Post

Itt kezdd: Út az önértékelés, önbizalom és magabiztosság felé

Kapcsolódj össze önmagaddal és válj megállíthatatlanná. 5 egyszerű szokás, ami megváltoztatja az életed.

Van esetleg kérdésed?

Szívesen válaszolok bármilyen kérdésre a szolgáltatásokkal kapcsolatban.

Instagram

2 weeks ago
 • 68
 • 64
1 month ago
 • 177
 • 13
2 months ago
 • 64
 • 6
4 months ago
 • 131
 • 45
4 months ago
 • 209
 • 126
5 months ago
 • 105
 • 0

Kérem  a KÉPZELD EL ingyenes munkafüzetet!

Maradjunk kapcsolatban a továbbiakban is. Olvass a legújabb önismereti és karrier tippekről, személyes történetekről és mindenről, ami az egyéni fejlődésünket szolgálja.