CSAK BESZÉLJ RÓLA
ÉS MEGKAPOD A VÁLASZAIDAT

A kimondás ereje: sokszor a megoldhatatlannak tűnő problémáknak ennyi a megoldása: beszélni róla. Amint a gondolataidat kimondod, elkezd összeállni a kép és elkezded megkapni a saját válaszaidat.

Sokszor tényleg ennyire egyszerű! 

A KIMONDÁS EREJE

A Coaching folyamat során egy biztonságos környezetben arra törekszünk, hogy felszínre hozzuk az elakadás igazi gyökerét. Felfedezni a régi mintákat és sémákat, amelyek nem engednek Téged a továbblépésre. Amelyek folyton visszahúznak és halogatásra ösztönöznek. 

Amint képessé válsz felismerni ezeket a mintákat, képessé válsz arra is, hogy felold ezeket. Feloldás után pedig jöhet az új felépítése. Ez lesz a  Te utad a közös munkánk során. 

EGY COACHING FOLYAMAT LEHETŐSÉG ARRA, HOGY:

 • Tisztába kerülj önmagaddal, a céljaiddal
 • Időt adj magadnak a felismerésekre
 • Felold az elakadásaidat, blokkjaidat
 • Felismerd, hogy milyen régi mintákat követsz
 • Lehetőség a változásra biztonságos körülmények között
 • Lehetőség a fejlődésre,  új,  támogató hitek kialakítására
 • Másképp tekints önmagadra és a lehetőségeidre
 • Kinyílj és bátorrá válj
 • Értékesnek lásd magad

EZ MINDEN FEJLŐDÉS KULCSA:

A COACHING lehetőség arra, hogy elfogadd, megszeresd és MEGERŐSÍTSD ÖNMAGAD. Ezáltal önmagad legnagyobb támogatója válsz. Ha ezt sikerül elérned, minden sikerülni fog. Képessé válsz munkát váltani, vállalkozást indítani és olyan lépéseket megtenni, amit eddig nem mertél. Az önmagadba vetett hited, a magabiztosságod és az önbecsülésed növekedni fog

 

Ezt kapod a coaching folyamattól:

Olyan módszereket és eszközöket sajátítasz el, amelyek nem csak ebben a folyamatban, de életed minden területén innentől kezdve támogatni fognak. Örök tudásra teszel szert. 

 • Elfogadod és megszereted magad

 • Önmagad legnagyobb támogatójává válsz

 • Magabiztosan hozol majd döntéseket

 • Meglátod és élsz is a lehetőségekkel 

 • Képessé válsz igazi lépéseket tenni

 • Könnyedén váltasz és éred el a céljaidat

 • Kevesebbet stresszelsz
 • Nyitottabbá és elfogadóbbá válsz
 • Magabiztossá válsz

Minden azon múlik, hogy tisztán lásd önmagad, tudd, hogy mik korlátoznak a megvalósításban és konkrét lépéseket tudj tenni az elérésükért.

Hogyan lehetséges ez számodra?

1. lépés

Jelentkezz az ingyenes 30 perces feltérképező hívásra. Sokszor ennyi is elég, hogy elindulj, akár önállóan, akár velem egy folyamatban. ​

2. lépés

Eldöntöd, hogy egyedül szeretnél tovább haladni, vagy belekezdesz egy gyorsabb és hatékony folyamatba, amelyben lépésről lépésre építjük fel a váltásod folyamatát. ​

3. lépés

Elkötelezed magad és meghozod a döntést, hogy belevágsz egy folyamatba önmagadért és a céljaidért.

mire van szükséged pontosan?

INTENZÍV COACHING
- 1 alkalmas beszélgetés -

MIKOR AJÁNLOM?

Ha egy konkrétan megfogalmazható elakadásról, problémáról van szó, vagy konkrét kérdéseid vannak. Pl. Nem merem megmutatni magam a vállalkozásomban. Miért? Vagy: Nem tudom miben vagyok jó. 

MIÉRT JÓ?

Ez egy tökéletes kiindulási pont, ami sokszor elég, hogy átbillentsen és elindulj.

Gyorsan megkapod a válaszaidat

Segít elindítani, továbbhaladni, azonnal tisztán látod a helyzetedet. 

MIT KAPSZ ÁLTALA?

Egy biztonságos környezetben 2 óra teljes figyelmet és őszinteséget.

Célzott kérdéseket és konkrét válaszokat.

Javaslatokat, tervet a folytatásra.

UTÁNA: 

Egyéni munka

MENTORÁLÁS
- 3 hónapos folyamat -

MIKOR AJÁNLOM?

Ha nem tudod, hogy mi az igazi probléma, vagy az összetett. Vagy/és ha szükséged van a folyamatos támogatásra, együttgondolkodásra. Pl.Miért nem fejlődik a vállalkozásom? Vagy: Milyen vállalkozást indítsak?

MIÉRT JÓ?

Több szinten és területen történik a munka. Lényeges az önismeret és a gondolkodásmód fejlesztése

Folyamatosan kapcsolatban vagyunk. Bármikor felteheted a kérdéseidet. 

Életed minden területén fejlődsz.

MIT KAPSZ ÁLTALA?

Választ és megoldásokat az elakadásodra, kérdéseidre. Önbizalmat, magabiztosságot. 

Lépésről lépésre akciótervet.

Folyamatos kísérést, támogatást. Utánkövetést. 

UTÁNA:

Folyamatos támogatás, kapcsolat

Tudj meg többet az ingyenes hívásról

 • Feltérképező, előzetes hívás

 • Átbeszéljük miről is van szó, mi az elakadás

 • Javaslatokat teszek a megoldásra, vagy a további együttműködésre

 • Ezután TE DÖNTESZ, hogy szeretnél-e tovább jönni velem, vagy egyedül folytatod a munkát.

 • A hívás teljesen ingyenes és elköteleződés mentes

TUDJ MEG TÖBBET RÓLAM

Élj igazán

Édesanya, feleség, vállalkozó NŐ vagyok. Álmodozó, megvalósító, örök optimista.

Mindig is úgy éreztem, hogy mindenkinek megvan a maga hivatása. Az enyém is. Csak eleinte nem találtam. Vagyis nem mertem a nyomába eredni.

Azóta 2x váltottam karriert. Mindig az életszakaszomhoz megfelelő hivatást választottam. Hogy féltem-e váltani? Naná! Hogy visszatartott ez engem attól, hogy váltsak? Semmiképpen sem.

Az évek során megtanultam, hogy igazából bármire képes vagyok, ha azt a valamit nagyon szeretném és  hajlandó vagyok időt, energiát szentelni neki. Mára biztosan állíthatom, hogy minden megtanulható és megvalósítható.

Akkor is ha félek, akkor is ha fogalmam sincs, hogy hogyan álljak neki, akkor is, ha semmi tapasztalatom nincs azon a téren. 

Őszintén hiszem azt, hogy ez Neked is ugyanúgy sikerülhet, mert én sem vagyok se okosabb, se ügyesebb, se talpraesettebb nálad. Viszont ismerem a folyamat menetét. 

Az évek során kidolgoztam ehhez a saját módszeremet. Ebből lett a  DBA MÓDSZER.

TI MONDTÁTOK:

Szerintem ezt a fajta "magamon való dolgozást" mindenkinek tanítani kéne már kisgyermek kortól, hisz ebből sohasem elég!!! A világ rohan körülöttünk ès még ha nem is èrzi az ember, hogy szüksége van ilyenre, akkor is előírnám!
Tóth Renáta
Teljesen át tudtam magam adni Kriszti útmutatásának és minden egyes feladattal úgy éreztem, hogy közelebb kerülök a vágyaimhoz és ahhoz az önmagamhoz, akit elképzelek magamként pár év múlva. Köszönöm ezt a feltöltődést és időutazást. Behangoltam az iránytűmet!❤️
Fenyő Csilla
🙏🏽 Az ember ha egyszer "belekóstol" az önfejlesztésbe, akkor onnantól nincs megállás. Legalábbis nálam nincs. 🙂 Most már pontosan tudom, hogy kell még fejlődnöm.
Egyházi Diána
Egy gyerkőc mellett nem egyszerű időt találni magunkra és a céljainkra. A programnak köszönhetően azonban újra láttam régi önmagamat is és szuper módszereket arra, hogy újra megerősödjek.
Esztári Orsolya
Nagyon motivált lettem abban, hogy másképpen (jobbnak, szebbnek) lássam önmagam és az életemet! Krisztát már régóta ismerem, akinek személyisége mindig is közvetlen volt, de most még inkább hiteles és emberi(nőies) a szememben. Tudom rajtunk múlik majdnem minden, de az a lökés, ami kell ahhoz, hogy ezen az úton elinduljak, azt most megkaptam és hálásan köszönöm! 🙏❤️ Szívből ajánlom Krisztát és a programját mindenkinek, aki szeretne jóban lenni önmagával és az életet könnyedebben szeretné felfogni!
Liga Mónika
A program hihetetlen rálátást adott nekem arra, hogy hol akadok el mindig. Annyira egyértelmű volt, közben pedig évekig nem vettem észre. Így utólag ez nagyon bosszantó. De annak pedig örülök, hogy most már tudom, hogy min kell dolgoznom. 🙂 A legjobban az tetszett, hogy Kriszti nem csak megtanulta, amit átadott. Átadta magát, rengeteg személyes tapasztalatot hozott és emiatt volt annyira emberi és jött át annyira az egész. Köszönöm az őszinteséged (is).
Kiss Andrea
Balzsammal kenegette, simogatta a lelkemet Kriszti. Olyan energiákkal volt jelen, ami elképsztő teret hozott létre. És ezáltal olyan kérdésekre kaptam válaszokat, amiken, eddig egyedül hiába töprengtem, agyaltam, nem jött válasz, most pedig csendesen megszületett, minden erőlködés nélkül. Csodálatos megélés volt.❤
Szilágyi Riella
10 lépés, ami eljuttatott olyan megoldásokhoz, amit tudtam, de valahogy mégis kellett hozzá ez a pontokba összeszedett, vezetett gyakorlatsor. A meditáció annyira jól esett, magával ragadott, vissza sem akartam jönni. 😁
Széplaki Annamária
A manifesztacio workshopon Kriszti olyan energiat teremtett, amiben azt éreztem, hogy a workshop elején meghatározott célom megvalósulása közelebb van hozzám, mint gondolnám. Sőt éreztem ez energiáját, és így lehet igazán teremteni 😊
Sefcsik Nóra

Jelentkezek az ingyenes hívásra:

Kérem  a KÉPZELD EL ingyenes munkafüzetet!

Maradjunk kapcsolatban a továbbiakban is. Olvass a legújabb önismereti és karrier tippekről, személyes történetekről és mindenről, ami az egyéni fejlődésünket szolgálja.