Barion Pixel

Szia! Először is, köszönöm a bizalmad! 

Úgy érzed, hogy beragadtál a munkádba/vállalkozásodba/életedbe?

Szeretnél változtatni, szintet lépni, de valahogy nem megy, mert a régi mintáid, korlátozó gondolataid, hiteid, félelmeid folyamatosan halogatásban és “kicsiben” tartanak? Csak futod újra és újra ugyanazokat a köröket?

Ne aggódj, nem kell, hogy ez így maradjon. Van kiút! Ha tényleg szeretnél felülkerekedni és változtatni ezen, akkor ez a lehetőség Neked szól.  

✨ Díjmentes előzetes konzultációnk  során átbeszéljük, hogy miben vagy jelenleg, hová szeretnél eljutni és mik azok a dolgok, amik akadályoznak Téged ebben. 

Ez nem egy ingyenes coaching alkalom. Ez egy lehetőség számodra és számomra is arra, hogy megnézzük, hogy az elakadásodra ez a közös folyamat lenne-e a legjobb megoldás. Felmérjük azt is, hogy szívesen dolgoznánk-e együtt a probléma/elakadás megoldásán.😊✨

 

És ha mindketten úgy döntünk, akkor elindítunk egy egyéni coaching/mentoring folyamatot, melynek minden részletét átbeszéljük az előzetes konzultáció során. 

🔥 Ez a lehetőség Neked szól, ha:

  • tényleg szeretnél változtatni a jelenlegi élethelyzeteden, mert ez valóban fontos számodra és ezért hajlandó is vagy tenni.
  • Ha alkalmazott vagy, de szeretnél kitörni ebből a mókuskerékből.
  • Ha saját vállalkozás indításában gondolkodsz.
  • Ha már vállalkozol és szeretnél szintet lépni a vállalkozásokban. 

A konzultáció díjmentes, de jelentkezési kérdőív kitöltéséhez kötött. Ezt a visszaigazoló e-mailben kapod majd meg.

A beszélgetés hossza kb. 30 perc és Google Meet videóhívásban találkozunk majd.

Foglalj időpontot bátran, szeretettel várlak!

Kriszti

AB364AA8-4045-46E1-8531-98E30CF68921

Válassz a szabad időpontok közül:

30 perces INGYENES feltérképező hívás

Kérem  a KÉPZELD EL ingyenes munkafüzetet!

Maradjunk kapcsolatban a továbbiakban is. Olvass a legújabb önismereti és karrier tippekről, személyes történetekről és mindenről, ami az egyéni fejlődésünket szolgálja.