Aktiváld az életenergiád programsorozat

40000 Ft

A program 4 kurzusból áll:

  1. Hét: Titkos erőd aktiválása kurzus: Megtudhatod, hogy melyik lesz az az új “hobbid”, amit beépítesz a mindennapjaidba azért, hogy könnyedén, félelmek és kételyek nélkül legyél képes élni a mindennapjaidat, ami lehetővé teszi számodra a könnyed teremtést. A munkádban és a magánéletedben is. Hívhatjuk ezt a titkos elixírnek is. 🙂 
  1. Hét: Válj önmagad legnagyobb támogatójává kurzus. Ebben a kurzusban megtudhatod, hogy hogyan hozhatod ki magadból a legjobb verziódat. Innentől kezdve nem saját ellenséged, hanem legnagyobb támogatóddá válsz, ami kulcsfontosságú minden célod eléréséhez. Bármit szeretnél is, ez az alap. Ez lesz csodás átalakulásod alapja. Sorsfordító tudásra teszel szert. 
  1. Hét: Viszlát negatív gondolatok, kételyek, félelmek”kurzusEbben a programban 2 olyan bevált és hatékony módszert sajátíthatsz el, amellyel képes leszel elengedni a negatív gondolataidat. Képessé válsz lenyugodni, objektíven tekinteni a téged ért eseményekre. Ebből a szemszögből pedig képessé válsz jobb döntéseket hozni. Azok az eszközök, amiket itt tanulsz meg alkalmazni, elengedhetetlenek ahhoz, hogy jól érezd magad és egy magas energiaszintből legyél képes könnyedén létezni és cselekedni. 
  1. Hét: Válj megállíthatatlanná kurzus: Ebben a programban megtudhatod, hogy miért nem sikerült eddig elérni a céljaidat. Szinte mindenki ugyanott rontja el. És azt is, hogy hogyan csináld úgy, hogy ezúttal biztos legyen a “siker”.  Ez a kurzus az első 3 alapozóra épül, de önmagában is megállja a helyét. Mit szeretnél elérni az életedben? Új munkára, hivatásra vágysz? Vagy csak jól szeretnéd érezni magad? Vagy értékes, teljes életre vágysz?  Sajátítsd el a manifesztációd  (teremtésed) folyamatát. 

BÓNUSZ: 1 hónapos beépítő és elmélyítő folyamat

Elfogyott

Kategória: Címke: