Barion Pixel

Manifesztációs kurzus

Ebben a programban megtudhatod, hogy miért nem sikerült eddig elérni a céljaidat. Szinte mindenki ugyanott rontja el. És azt is, hogy hogyan csináld úgy, hogy ezúttal biztos legyen a “siker”.  Ez a kurzus az első 3 alapozóra épül, de önmagában is megállja a helyét. Mit szeretnél elérni az életedben? Új munkára, hivatásra vágysz? Vagy csak jól szeretnéd érezni magad? Értékes, teljes életre vágysz?  Sajátítsd el a manifesztációd tényleg működő (teremtésed) folyamatát.

10000 Ft

Bónuszok:

Vezetett vizualizációs meditáció videó

Vezetett meditáció, amelyben hálaadás gyakorlattal készülünk fel a vizualizációs meditációra. Nagyon szeretitek. :)

Életkerék

Ha nem vagy tisztában azzal, hogy mivel kellene kezdened, az életkerék segít tisztánlátni azokat az életterületeket, amik a leginkább kívánják a változtatást.

Pozitív életérzések PDF

Ez egy olyan segédlet, amely pozitív életérzéseket tartalmaz. Amelyikkel rezonálsz, amelyik hív, válaszd magadnak. :)

Napi szokáskövetés tábla

Ha valami újat szeretnénk, valami újat miért ne csinálnánk valami újat? A szokáskövetés táblázat pontosan abban segít, hogy figyelemmel kísérhessük az új szokásaink alakulását. Nagyon hatásos kis eszköz :)

Kérem  a KÉPZELD EL ingyenes munkafüzetet!

Maradjunk kapcsolatban a továbbiakban is. Olvass a legújabb önismereti és karrier tippekről, személyes történetekről és mindenről, ami az egyéni fejlődésünket szolgálja.