Manifesztálj szívvel:
Lépj szintet az
életedben és a karrieredben

Teremts önbizalmat, bőséget, szeretetet, egészséget,  minőségi kapcsolatokat, pénzt, igazi hivatást…

Önfejlesztés

A következő workshop időpontját hamarosan közzétesszük...

Készen állsz arra, hogy olyan életet élj végre, ami boldoggá tesz?

ami igazán TE VAGY, ami feltölt energiával, AMI SZERETETTELJES, KÖNNYED ÉS PÉNZÜGYILEG IS BŐSÉGES?

 

 

– Nincs többé bizonytalankodás

-Nincs többé önszabotázs

-Nincs többé félúton feladás

-Nincs többé szorongás, félelem, hogy „Mi lesz, ha…”

-Nincs többé kételkedés önmagadban, az értékességedben

 

Ismerd meg a folyamatot, amivel a céljaidat/álmaidat könnyedén, görcsösség nélkül érheted el. 

 

Engedd el mindazt, ami visszafog téged, építs önbizalmat és tedd meg a szükséges lépéseket az álmaid felé könnyedén. 

 

A manifesztációs folyamatnak köszönhetően eltűnnek, vagy jelentősen csökkennek a félelmeid, elkezdesz bízni és hinni önmagadban és a folyamatodban. 

 

Konkrét módszereket ismersz meg, aminek segítségével felépítheted az önbecsülésedet, hogy végre elhidd, TE IS KÉPES VAGY RÁ, tisztán látod majd, hogy mi mindent szükséges elengedned és hogyan és milyen konkrét lépések kellenek, hogy elérd a céljaid. 

A megfelelő gondolkodásmóddal, eszközökkel és stratégiákkal ez számodra is lehetséges. és ezt itt most mind megtanulhatod.

 

A program neked szól, ha:

 • Vannak az életedben olyan célok, álmok, vágyak, amit már régóta szeretnél elérni, de valamiért sohasem sikerült, ha folyton feladod félúton.

 • Vagy ha van olyan dolog az életedben, amit tényleg nagyon szeretnél, de nem hiszel magadban, vagy nem tudod hogyan/merre indulj el.

 • Ha folyton bizonytalankodsz, hogy meglépj-e valamit, mert a félelmeid erősebbek a vágyaidnál.

 • Ha úgy érzed kell egy kis segítség, hogy merre és hogyan is indulj el
 • Ha örömteli életre vágysz, könnyedségre, boldogságra

Minden azon múlik, hogy tisztán lásd önmagad, tudd, hogy mik korlátoznak a megvalósításban és konkrét lépéseket tudj tenni az elérésükért.

Miben fog segíteni a program?

 • Hogy tisztába kerülj azzal, hogy mit is akarsz igazán. És talán, ami még fontosabb ennél, hogy MIÉRT olyan fontos ez számodra?
 • Hogy tisztába kerülj azzal, hogy milyen életre is vágysz. Hogyan szeretnéd érezni magad. Hogy tisztába kerülj azzal, hogy milyen sztorikat mesélsz magadnak évek/évtizedek óta, amik megakadályoznak abban, hogy igazán élj, hogy igazán jól érezd magad a bőrödben, hogy teljesnek és kiteljesedettnek érezd az életed.
 • Hogy megtanuld felülírni ezeket a régi, korlátozó sztorikat valami sokkal támogatóbbra. 
 • Hogy egy olyan GONDOLKODÁSMÓD-ot sajátíts el, ami megállíthatatlanná, magabiztossá és örömtelivé tesz.
 • Hogy tisztán lásd magad előtt azt a NŐT, akivé válni szeretnél. Aki már most is TE vagy, csak még nem engedted felszabadulni.
 • Hogy konkrét lépéseket tegyél annak érdekében, hogy mindaz, amit szeretnél meg is tudd valósítani.

Kinek ajánlom a programot?

 • Kizárólag azoknak, akik nem csak várják a változást, de hajlandóak is tenni érte.

 • Akiknek vannak céljaik, de egyenlőre nem tudják egyedül elérni azokat.

 • Akik nem hisznek még eléggé magukban, hogy képesek megcsinálni.

 • Akik szeretnének változást az életükben, de félnek is tőle. “Mi van, ha…”

 • Ha a félelmeid erősebbek a vágyaidnál

 • Akik szeretnék, ha az élet nem csak úgy elsuhanna mellettük és nélkülük.

 • Akik szeretnének teljes, harmonikus, örömteli életet.

Normál ár:
20 000 Ft

Előfoglalási ár:
15 000 Ft

nap
óra
perc
mp

A következő workshop időpontját hamarosan közzétesszük...

Így épül majd a magabiztosságod:

1. lépés:
Tisztánlátás

Ebben a szakaszban megtalálod a válaszaidat arra, hogy mire is vágysz igazán és hogy miért is olyan fontos ez számodra.

2. lépés:
Korlátok elengedése

A következőkben azon dolgozunk, hogy tisztán lásd, hogy miért nem sikerült eddig megvalósítani a céljaid. Megtudod, hogy miért nem hiszel magadban eléggé.

3. lépés:
Önbizalom építés

Különböző módszerekkel megtanulod felülírni a korlátozó hiteidet, magabiztosabbá és önmagad legjobb verziójává válsz.

4. lépés:
Konkrét lépések

Pontosan fogod tudni, hogy mit is kell tenned annak érdekében, hogy a kitűzött célodat elérd, bármi is legyen az.

Nincsenek instant megoldások és lerövidített utak. Ha szeretnél elérni valamit az életedben, azért igenis tenni kell. Én abban tudlak támogatni, hogy tudd, mit kell most tenned és elhidd, hogy valóban képes vagy rá.  

 

Készen állsz arra, hogy abbahagyd a szenvedést és végre igazán kiállj magad mellett és megtedd az első lépéseket?

 

Ki fog támogatni az utadon?

Élj igazán

Őszintén hiszem azt, hogy nincsenek lehetetlenek. Mindenkinek minden sikerülhet, ha tudja, hogy mire vágyik igazán és hogy miért. 

Azért, hogy sikeresek legyünk a munkánkban és boldogok a magánéletünkben, nem kell különleges képességekkel, készségekkel rendelkeznünk. Nem kell, hogy a legokosabbak, legbátrabbak, legtalpraesettebbek legyünk. Elég ha tudjuk, hogy mit akarunk és elég kitartóak vagyunk. 

El kell engednünk egy csomó dolgot, amik nem támogatnak minket. Tudatossá kell válni arra, hogy mi mindennel korlátozzuk magunkat. 

Ha ezt tudjuk, elindulhat a fejlődés. Elérhetsz bármit, amit szeretnél. 

Azért vagyok itt, hogy ezt a folyamatot megmutassam Neked. Hogy legyenek eszközeid és módszereid a mindennapokban, amelyekkel felülkerekedhetsz a bizonytalanságaidon, a félelmeiden. 

Én is pont ugyanígy végigmentem ezen a folyamaton. A félelmeimet felváltotta a kíváncsiság és az izgatottság. Elkezdtem nem foglalkozni azzal, hogy ki mit gondol és olyan szabadságra leltem, amit szeretnék Veled is megosztani, hogy egy sokkal könnyedebb, örömtelibb, kiteljesedettebb életet élhess. 

Hogy megszeresd magad, hogy felépítsd az önbizalmadat, hogy legyen bátorságod lépni, próbálkozni, kitartani és megvalósítani. 

Ezen az úton tudlak téged támogatni most.

Ti mondtátok a programról:

Nagyon szuper volt a workshop, köszönöm mégegyszer! Szerintem ezt a fajta "magamon való dolgozást" mindenkinek tanítani kéne már kisgyermek kortól, hisz ebből sohasem elég!!! A világ rohan körülöttünk ès még ha nem is èrzi az ember, hogy szüksége van ilyenre, akkor is előírnám! Így nem is kérdéses hogy minden ismerősömnek ajánlani fogom!
Tóth Renáta
A mai workshop alkalmával kaptam másfél óra valódi, háborítatlan énidőt. A workshop alatt teljesen át tudtam magam adni Kriszti útmutatásának és minden egyes feladattal úgy éreztem, hogy közelebb kerülök a vágyaimhoz és ahhoz az önmagamhoz, akit elképzelek magamként pár év múlva. Köszönöm ezt a feltöltődést és időutazást. Behangoltam az iránytűmet!❤️
Fenyő Csilla
Nagyon sokat adott nekem ez a workshop. Épp a legjobbkor. 🙏🏽 Az ember ha egyszer "belekóstol" az önfejlesztésbe, akkor onnantól nincs megállás. Legalábbis nálam nincs. 🙂 Most már pontosan tudom, hogy kell még fejlődnöm.
Egyházi Diána
Egy gyerkőc mellett nem egyszerű időt találni magunkra és a céljainkra. A programnak köszönhetően azonban újra láttam régi önmagamat is és szuper módszereket arra, hogy újra megerősödjek.
Esztári Orsolya
Nagyon köszönöm ezt a programot, aminek köszönhetően nagyon motivált lettem abban, hogy másképpen (jobbnak, szebbnek) lássam önmagam és az életemet! Krisztát már régóta ismerem, akinek személyisége mindig is közvetlen volt, de most még inkább hiteles és emberi(nőies) a szememben. Tudom rajtunk múlik majdnem minden, de az a lökés, ami kell ahhoz, hogy ezen az úton elinduljak, azt most megkaptam és hálásan köszönöm! 🙏❤️ Szívből ajánlom Krisztát és a programját mindenkinek, aki szeretne jóban lenni önmagával és az életet könnyedebben szeretné felfogni!
Liga Mónika
A program hihetetlen rálátást adott nekem arra, hogy hol akadok el mindig. Annyira egyértelmű volt, közben pedig évekig nem vettem észre. Így utólag ez nagyon bosszantó. De annak pedig örülök, hogy most már tudom, hogy min kell dolgoznom. 🙂 A legjobban az tetszett, hogy Kriszti nem csak megtanulta, amit átadott. Átadta magát, rengeteg személyes tapasztalatot hozott és emiatt volt annyira emberi és jött át annyira az egész. Köszönöm az őszinteséged (is).
Kiss Andrea
Balzsammal kenegette, simogatta a lelkemet Kriszti a manifesztációs ws-ján. Olyan energiákkal volt jelen, ami elképsztő teret hozott létre. És ezáltal olyan kérdésekre kaptam válaszokat, amiken, eddig egyedül hiába töprengtem, agyaltam, nem jött válasz, most pedig csendesen megszületett, minden erőlködés nélkül. Csodálatos megélés volt.❤ Köszönöm Kriszti!
Szilágyi Riella
A tegnap esti kapcsolódás számomra egy élmény volt. Vártam, hogy mit hoz ki belőlem ez a manifesztációs workshop. 10 lépés, ami eljuttatott olyan megoldásokhoz, amit tudtam, de valahogy mégis kellett hozzá ez a pontokba összeszedett, vezetett gyakorlatsor. A meditáció annyira jól esett, magával ragadott, vissza sem akartam jönni. 😁 Óriási élmény volt! 🙏
Széplaki Annamária
“A workshop nagyon inspiratív volt, tele hasznos tanácsokkal, tippekkel. Igazi ‘énidô’, ahol olyan ismereteket, megoldóképleteket szerezhettem, amelyek - reményeim szerint - egész életem során végigkísérnek majd. Persze ehhez én is kellek, de a “kulcsot” már megkaptam Krisztitôl🤗 Érdemes rászánni az idôt erre a fantasztikus utazásra, csak ajánlani tudom, minden perce egy kincs!”
Molnár Boglárka
Egy szuperül felépített utazás volt az együtt töltött 2 óra. Egy olyan utazás, amely végig vezet a döntés születésétől a teljes megvalósításáig. Szuper energiák voltak az egész workshop alatt, nagyon kézzelfoghatóak voltak az elmondottak. Nagyon sok olyan dolgot hallottam, ami valahol már megvolt bennem, viszont egyáltalán nem voltak tudatosak, általad teljesen új megvilágításba került az egész, köszönöm. 🙂
Dobrai Anett
A manifesztacio workshopon Kriszti olyan energiat teremtett, amiben azt éreztem, hogy a workshop elején meghatározott célom megvalósulása közelebb van hozzám, mint gondolnám. Sőt éreztem ez energiáját, és így lehet igazán teremteni 😊
Sefcsik Nóra