Lehet, hogy nem is tudsz róla, de Te is csinálod. Egész életünkben manifesztálunk.

Lehet, hogy tudat alatt, de az is lehet, hogy tudatosan. 🙂

Ha nagyon röviden és egyszerűen akarnám megfogalmazni, a manifesztáció vágyainkat és a hozzá kapcsolódó tetteinket jelenti. 

Nézzük meg pontosan mit is jelent ez. A manifesztáció egy folyamat és egy csomó dolgot magába foglal. A lényeg azonban az, hogy bármit, amit elképzelünk, azt megteremthetjük a fizikai valóságban is. 

Tehát, ha én például könyvet szeretnék írni, akkor nem elég vágyakoznom rá. Nem elég elképzelni, gondolataimban dédelgetni, hogy egyszer majd csak megvalósul. Jó lenne, de nem így van.

Ahhoz, hogy ez sikerüljön tennem is kell. Nem is keveset, hiszen egyenlőre fogalmam sincs, hogy hogyan is kellene könyvet írni. Mégis, vajon ezért lehetetlen ez számomra? Közel sem. 

Mindösszesen annyi kell, hogy megteszek és megtanulok mindent a könyvírással kapcsolatban. És ha valóban elég mély az elhatározásom, a vágyam, akkor addig fogok dolgozni, amíg egyszer csak ez meg nem valósul. Elvégre az írók is megírták első könyvüket úgy, hogy előtte még soha nem írtak. Ennyi. 🙂

A manifesztációs folyamat során nagyon fontos, hogy tisztában legyünk önmagunkkal, a céljainkkal, vágyainkat. És azzal, hogy miért is szeretnénk elérni valamit. 

Ha ez megvan, akkor egy rakás korlátozó hiedelmünket kell felülírni ahhoz, hogy ezek ne akadályozzanak bennünket a megvalósításban. 

Meg kell tanulnunk mindent, tapasztalatokat kell szerezzük, néha el kell buknunk, még többet felállnunk és tovább folytatni az utunkat. 

Meg kell erősíteni a hitünket önmagunkban. Nagyon sokszor ez akadályozza meg, hogy elérjük a céljainkat. Nem hiszünk igazán magunkban. A jó hír viszont az, hogy vannak módszerek ennek legyőzésére. 

És ha már tudjuk, hogy mit akarunk és nem korlátozzuk saját előrehaladásunkat, akkor már csak meg kell tudnunk határozni lépésről lépésre, hogy mi mindent kell megtennünk az ügy érdekében. 

Bonyolultan hangzik? Elsőre lehet. De benne lenni csodálatos! Közelebb kerülünk önmagunkhoz, tisztán látjuk magunkat és tetteinket (mit miért csinálunk, vagy miért nem). Elkezdünk hinni magunkban, megnő az önbizalmunk és mindig (remélhetőleg) tudni fogjuk, hogy mit kell tennünk. 

A manifesztáció nem egy spirituális varázslat. De nem árt, ha hiszel abban, hogy a világ egy csodálatos hely. És nem azért születtünk ide, hogy szenvedjünk. Hanem azért, hogy jól érezzük magunkat és olyan dolgokat csináljunk, amit szeretünk. Hogy nevessünk, hogy szeressünk, hogy tanuljunk és fejlődjünk. 

Ezt kívánom én MINDENKINEK!!!