A manifesztáció azt jelenti, hogy ha nagyon szeretnénk valamit elérni és sokszor megjelenik a gondolatainkban, akkor az megvalósul.

Na de senki ne gondoljon itt semmiféle csiribí-csiribára! Azért nem úgy van ám az, hogy csak gondolunk-gondolunk jó erősen, aztán hirtelen csak az ölünkbe pottyan. Bár kétség kívül nem lenne rossz buli, de sajnos ez nem így működik.

Ahhoz, hogy azok a dolgok megvalósuljanak, amit nagyon szeretnénk, tettekre van szükség. Apró tettekre, amit nap, mint nap megteszünk célunk elérése érdekében.

Fontos, hogy amikor manifesztálni szeretnénk valamit, akkor azok az álmok nagyon nagy álmok legyenek. Olyan álmok, amelyek igazán lázba hoznak minket. Amitől, csak ha rá gondolunk, szinte elmosolyodunk. Azért kell, hogy ezek az álmok nagy álmok legyenek, mert akkor még jobban fognak minket húzni affelé, hogy megvalósítsuk őket.

Készíthetünk „vision boardokat”, amik képeket tartalmaznak az álmainkról. Utazásról, csodálatos házról, autókról, sok pénzről, izmos, egészséges testről, űrutazásról, bármiről.

Viszont azt nagyon fontos szem előtt tartani, hogy hiába tesszük ki ezeket a képeket, maguktól nem fognak megvalósulni. Ahogy már írtam, tettek kellenek a megvalósításukhoz. És ezeket a tetteket kell minden nap vizualizálni, látni, tudni, hogy mit kell tenni ahhoz, hogy elérd ezeket a célokat.

Ha például az a célod, hogy sok pénzed legyen, akkor tudnod kell azt is, hogy hogyan érd el ezt. Látnod kell magad előtt a lépéseket és azt, hogy megteszed őket. Nap mint nap. Lásd magad előtt, hogy veszed ezeket az akadályokat, megoldod őket, sőt, jól megoldod őket. És érezd magad büszkének, hogy képes vagy megoldani őket.

Lásd magad előtt az utat, a fejlődést. Ne csak a végcélt tartsd szem előtt, hanem az oda vezető utat. Akkor lesz csak igazán sikeres a manifesztáció.

Ha szeretnél még többet megtudni, talán ez is érdekes lesz számodra:

Vagy ez: