Nagyon sokszor halljuk, hogy akkor leszünk boldogok, ha végre megtaláljuk az igazi küldetésünket. Ez rengeteg emberben okozhat frusztrációt, hogy fogalma sincs arról, hogy mi az ő küldetése és hogy azt hogy találhatná meg. Mire is gondolunk, amikor küldetésről beszélünk? Mindig valami magasztos dolgot gondolunk ilyenkor: megmenteni a világot, az embereket, segíteni a rászorulókon, megtalálni az álommunkánkat, hivatásunkat stb…

DE! Rossz úton járunk akkor, ha a küldetésünket keressük. A küldetés az nem valami, amit meg kell találni. És ha nem találjuk meg, akkor nekünk végünk és soha nem lehetünk boldogok.

A küldetésünket nem egy konkrét dologban, vagy helyen kell keresni. A küldetés nem valami, amit meg kell találnunk, hanem egy ÉRZÉS, ahogy érezni szeretnéd magad. A küldetés nem az, amit csinálsz, hanem ahogy csinálod. Ahogy érzed magad közben. És ez lehet bármi, ha te attól jól érzed magad.

Szeretsz futni a természetben? Csináld azt. Szeretsz könyveket olvasni? Legyen egy kényelmes kanapéd, rengeteg könyved és olvass! Szeretnéd energikusnak érezni magad? Menj az edzőterembe, vagy sportolj otthon.

A lényeg, hogy tudd, mi az ami téged igazán jó érzésekkel tölt el az adott pillanatban.

Ha növelni szeretnéd a boldogságszintedet, nem a küldetésed megtalálásával kell foglalkoznod, hanem azzal, hogy tisztában legyél azzal, hogy mik azok a dolgok, amelyek téged feltöltenek egy nap során.

Egy álommunka is csak akkor válhat igazi küldetéssé, ha megtalálod benne azokat az érzéseket, amiket téged előrevisznek. Nem magát a munkát szereted, hanem azokat az érzéseket és energiákat, amiket általa kapsz. És nem fontos, hogy ezt a munkádban, hivatásodban találd meg.

Megtalálhatod ezt a gyereknevelésben, a jótékonykodásban, a sportolásban, a barátságaidban, bármilyen mindennapi tevékenységben. A legegyszerűbb dolgokban is. Nem kell mindenkinek megváltania a világot!

Mindenki más, más hitekkel, más múlttal, más vágyakkal rendelkezünk. És ez így van rendjén. Ezáltal pedig mindenkinek más lesz a küldetése is. Nincsenek elvárások, csak menj beljebb, nézz magadba mélyen és fogalmazd meg, hogy melyek azok az érzések, amiket érezni szeretnél nap, mint nap.

És nem kell arra várni, hogy ezek az érzések jöjjenek. Keresd őket, teremtsd meg az alkalmat arra, hogy így érezz.

Jókedvűnek szeretnéd érezni magad? Hallgasd a kedvenc zenéidet, táncolj.

Szeretve szeretnéd érezni magad? Adj szeretetet minden nap és meglátod így lesz.

Magabiztosnak szeretnéd érezni magad? Tegyél minden nap apró lépéseket ez irányba. Tanulj, próbálkozz, kísérletezz. A tanulás, a cselekvés fogja meghozni a magabiztosságot.

Okosabbnak szeretnéd érezni magad? Hát tanulj!

Hidd el, csak az a fontos, hogy hogyan érzed magad. És ezt mind tudod befolyásolni. Változtasd meg, ahogyan élsz MOST.