Barion Pixel

Egy új Nő születik...

Engedd el a félelmeidet, a belső blokkjaidat és sajátítsd el azt a mindsetet, ami képessé tesz arra, hogy beleállj abba az életbe és hivatásba, ami csak Rád vár.

Találd meg az igazi önmagad, a bátorságod, a magabiztosságod és lépj szintet az életedben, hivatásodban egy biztonságos, támogató közösségben.

Érzed, hogy ennél sokkal több is van benned valahol mélyen, mégis...

Állandóan túlgondolsz mindent, elöntenek a „Mi lesz, ha…” kezdetű kérdések, ami annyira megrémiszt, hogy inkább nem is teszel semmit. Ez a halogatás pedig egyre csak frusztrál, mert azt érzed, hogy csak egy helyben toporogsz, az élet meg csak úgy szépen elsuhan melletted és nélküled.   Talán szeretnél váltani a munkádban, talán saját vállalkozást indítani, de elborítanak a következő kérdések:

„Mi lesz, ha nem sikerül?”

„Mi lesz, ha kudarcot vallok?”

„Mi lesz, ha rosszabb lesz, mint előtte volt?”

„Mi lesz, ha mégsem vagyok elég hozzá?”

ISMERŐSEK EZEK A MONDATOK?

Talán most azt érzed, hogy...

Nem tartasz még ott, ahol tartani szeretnél és úgy látod, hogy mindenki más „sokkal többre vitte”, mint Te. De hidd el kérlek, hogy pontosan ott vagy, ahol lenned kell.

Talán azt érzed, hogy nem vagy a helyeden, hogy nem azt a munkád végzed, ami igazán a Tiéd. Talán félsz váltani. Talán félsz belevágni valami újba, ismeretlenbe. Ne aggódj, most változtathatsz ezen.

És talán ez is ismerős lehet:

Fogalmad sincs, hogy mihez kezdj a munkáddal, merre indulj és hogy miben vagy igazán jó. De azt érzed, hogy nem vagy a helyeden.

Tele vagy belső blokkokkal, félelemmel, kételyekkel, amik annyira elhatalmasodnak rajtad, hogy képtelen vagy lépni miattuk.

Vágysz egy olyan hivatásra, ami igazán a Tiéd, amiben szabadon és rugalmasan dolgozhatsz és amivel annyi pénzt kereshetsz, amennyit szeretnél. 

Éppen ezért gyakran érzed magad erőtlennek, kedvetlennek, motiválatlannak, amik pont nem segítenek abban, hogy kimássz ebből. Nincs meg a kellő lendület és lelkesedés, hogy bármit is kezdjél magaddal.

Kevés az önbizalmad, nem igazán hiszel abban, hogy bármit is elérhetsz, mindent túlgondolsz, tele vagy félelmekkel és emiatt egy helyben toporogsz.

Céltalannak, motiválatlannak és üresnek érzed magad és nem látod, hogy hogyan kerekedhetnél ezen felül.

Képzeld csak el, milyen lenne, ha...

 • Szenvedéllyel, örömmel és lelkesedéssel élnél és dolgoznál.
 • Ha biztos megélhetést biztosítanál azzal a munkával (hivatással), amit szeretsz. 
 • Ha végre sikerélményeid lennének és azt érezhetnéd, hogy amit csinálsz az fontos és értékes.
 • Hogy szabadon és rugalmasan dolgozhatnál és élhetnél. 
 • Ha magabiztosabb lennél és így mernél lépéseket tenni a céljaid és az álmaid felé.
 • Ha felül tudnál kerekedni a félelmeidet.
 • Ha nem érdekelne többé, hogy mit gondolnak Rólad mások és nem félnél a kudarctól sem többé.
 • Ha igazán jól éreznéd magad az életben és a hivatásodban is. 

Bemutatom Neked a Mindset és Manifesztációs Közösséget

Ez a júniusban induló csoport és közösség lehetővé teszi számodra, hogy felülmúld önmagad, elengedd a félelmeidet, kilépj a halogatás minden formájából és végre kezedbe vedd az életed irányítását. 

Mindezt úgy, hogy ezt lépésről lépésre tanulod meg és építed be a mindennapjaidba és szinte észrevétlenül írod felül az összes korlátozó mintáidat, hiteidet, viselkedésformáidat. 

Mindezzel lehetővé téve számodra, hogy a legjobb verziójává válj önmagadnak, magabiztosabbá válj, elkezdesz hinni magadban és lépéseket tenni afelé az élet és hivatás felé, ami igazán a Tiéd. 

Mit nyújt számodra a Mindset és Manifesztációs Közösség?

 1. Napi inspirációt, emlékeztetőket, megerősítéseket és gondolatébresztőket hangüzenetek formájában minden nap, amik megalapozzák a napodat és az új gondolkodásmódodat.
 2. Minden hónap elején egy Zoom workshopot az adott témában. Minden hónapban új témával és ennek a beépítésével, mélyítésével foglalkozunk.
 3. Az adott hónap közepén egy Zoom kérdezz feleleket, amiben felteheted és megoszthatod az adott témában a kérdéseidet, elakadásaidat. Itt tudod személyesebbé tenni a folyamatod és felteheted az egyéni kérdéseidet is. Lehetőség van kapcsolódni a többiekkel is. 🙂 Ez egy laza, kötetlen és támogató baráti beszélgetés lesz.
 4. Visszanézhető felvételeket a workshopokról és a kérdezz felelekről.
 5. Minden hónapban rövid kihívásokat az adott témával kapcsolatban. Olyat, amit könnyen be tudsz építeni a zsúfolt mindennapokba is.
 6. Könyvajánlót és könyvklubot: Minden hónapban közösen elolvasunk egy könyvet és átbeszéljük a tanulságokat. Ez opcionális, nem muszáj részt venni benne.

A következő hónapok témái (felkészülés a hivatásváltásra):

1.hónap: Önbizalom/önelfogadás, önszeretet/önbecsülés 

2. hónap: Elengedés

3. hónap:Energiaszint növelés Energia Up! 

4. hónap: Korlátozó hiteink/mintáink/viselkedési formáink feloldása

5. hónap: Manifesztáció

Mindset és Manifesztációs Közösség Tagság

10 000 Ft/hó

Havonta megújuló csoport tagság

Mit kapsz a tagság által?

 1. Napi inspiráló, gondolatébresztő és megerősítő hanganyagokat
 2. Havonta 1 alkalommal egy Zoom workshopot a havi témában
 3. Havonta 1 alkalommal egy Kérdezz felelek Zoom-ot
 4. Visszanézhető felvételeket
 5. Rövid és egyszerű kihívásokat az elmélyítésért, beépítésért
 6. Könyvklubot és könyvajánlót
 7. Támogató és biztonságos közösséget, ahol bármilyen kérdést feltehetünk és megbeszélhetünk.

Ezeket mondták mások:

„Képzeld a barátaimtól, anyukámtól és a főnökömtől is megkaptam, hogy olyan jó ismét boldognak és kiegyensúlyozottnak látni engem. Nagyon jól estek ezek a visszajelzések, hogy nem csak én érzem magamon a változást, hanem a külvilág is észreveszi. Kezdek visszatérni a régi önmagamhoz, sőt megkockáztatom, hogy még egy annál is jobb formámhoz.” D. Dóri

„A folyamat során megértettem, hogy a félelem alapú teremtés egyáltalán nem célravezető. Megtanultam beleállni a változásba. Megtanultam kezelni azt, amikor feljön bennem a bizonytalanság érzése. Egyszerűen megtanultam megengedni magamnak azt, hogy akkor, abban a pillanatban a gödör legmélyén legyek. És ezáltal elkezdtem megengedni az újrakezdést, és nem küzdöttem ellene.” Szilágyi Zsuzsi

Ezek az AJÁNDÉKOK várnak Rád a tagság mellé:

C67763E9-11A3-4318-894C-8C3A315B89F4

1.

Egyéni támogatás

Ez örök érvényű, jelentkezési időtől függetlenül

Ha nem akarod megosztani nyilvánosan a kérdéseidet, elakadásodat, közvetlenül nekem is felteheted e-mailben és privátban fogok válaszolni is rá. 

20211027_090825

2.

Vizualizációs meditációs hanganyag

A manifesztációd elengedhetetlen részét képezi majd a vizualizáció. Ehhez már csatlakozáskor megkapod a hozzáférést. 

3.

Hatékony időgazdálkodás

Csatlakozáskor szintén megkapod azt a videós anyagot, ami bemutat 15 tippet arra, hogy hogyan oszd be hatékonyan az idődet. Mindehhez +1 bónusz is jár: Letölthető és nyomtatható heti és napi tervezők. 

+1 BÓNUSZ:

Az első 20 jelentkező egy 1 órás ingyenes konzultációt is kap, amit bármikor felhasználhatsz a tagságod ideje alatt.

„Teljesen más szempontból kezdtem el nézni a világra és ezzel egy sokkal szebb és pozitívabb képet kaptam. Már nem félek belevágni abba, amit igazán szeretnék. Hiszek és bízom magamban, hogy amit igazán szeretnék azt el tudom érni.” 

A haladásom oka, hogy minden nap használom az eszközöket, nem csak akkor, amikor felmerül a probléma. Kellett idő, amíg minden beépült, egyszerre csak egy dolog ment. Mára ott tartok, hogy mindig eszembe jut, hogy használjam valamelyik eszközt. És használom is 🙂” K. Anikó

Szeretnél többet tudni rólam?

Farics Kriszti vagyok. Édesanya, feleség, örök optimista, álmodozó és megvalósító. 

És többszörös karrierváltó. Tudom, mert megtapasztaltam, hogy a nulláról is lehet teljesen más hivatást választani és építeni. Bármikor. Ugyanezt tettem én is. Mindig az életszakaszomhoz igazodó hivatást választottam. 

Semmi más nem kell ahhoz, hogy valami teljesen újba fogj, mint egy jó erős és támogató mindset, szívből jövő célok, kitartás és tanulásra, változtatásra való hajlandóság. 

Az MM Közösségben mindezeken egyszerre dolgozunk azért, hogy Te is elsajátíts mindent ahhoz, hogy könnyedén és biztonságosan állj bele az új életedbe és hivatásodba.

Nem bántom magamat, mint a program előtt. Ha mégis előfordul, felismerem és gyakorlom az önszeretetet. Motiváltabb és lendületesebb vagyok” K. Bernadett

Sokkal kiegyensúlyozattabb, nyugodtabb és vidámabb vagyok. Sikerült elsajátítanom a minden értem és nem velem történik felfogást is. ☺️

Gyakran ismételt kérdések

Minden, amiről eddig nem kaptál információt

Azoknak a fejlődni kívánó Nőknek, akik többé nem csak várni szeretnék a változást, hanem hajlandóak tenni azért, hogy mind a hivatásukban, mind az életükben a megtanult eszközökkel szintet lépjenek.

Annak, aki nem hajlandó új dolgokat kipróbálni és csak várja, hogy magától megoldódjanak a dolgok. Itt apró tettekre, lépésekre lesz szükség. Továbbá azoknak sem ajánlott, akik „már holnapra” szeretnék a változást. A tudatalattink, a szokásaink, a mintáink megváltoztatásához idő kell.

Az oldalon bármelyik gombra kattintásával. Amikor megrendeled a szolgáltatást, akkor egy biztonságis fizetési felület kérni fogja a kártyád adatait. És addig, amíg le nem mondod a szolgáltatást, addig minden hónapban automatikusan levonja a rendszer a havidíjat. 

A privát fiókod felületén egy gombnyomással bármikor megszüntetheted az előfizetésedet. 

Jelen pillanatban csak magánszemélyeknek áll módomban számlát kiállítani.

Természetesen ha nem tudsz élőben ott lenni ezeken a Zoom alkalmakon, akkor felvételről visszanézheted a tagságod teljes időtartama alatt.

project másolata másolata-4

100 % elégedettségi garancia

Amennyiben nem vagy elégedett a szolgáltatással, 100 %-ban visszafizetésre kerül az adott hónap teljes összege. Az okot azonban szükséges megindokolni pontosan azért, hogy az esetleges hiányosságot pótolni tudjam.