A kérdés nem egyszerű, hiszen egy ember energia szintje egyik pillanatról a másikra változik/változhat. Nem is az a kérdés igazából, hogy a jelen pillanatban milyen az energiaszintünk, hanem, hogy úgy általában.

Biztos hallottál már a vonzás törvényéről, amely azt mondja ki, hogy az azonos energiaszintek vonzzák egymást. A magas a magasat, az alacsony az alacsonyt.

De miért fontos mindez? A jó dolgok az emberrel akkor történnek, ha magas energiaszinten rezeg. Ez egy kicsit spirin hangozhat, de így van.

Ahhoz, hogy jó dolgok történjenek velünk igyekeznünk kell, hogy általában, vagyis az esetek legnagyobb részében magas energiaszinten legyünk. Azért, hogy magas energiaszintünk magas energiaszintű embereket és dolgokat vonzzon be.

Ugye az teljesen egyértelmű, ha van egy mogorva, mindig veszekedő ember, azzal nem szívesen fognak barátkozni a mindig vidámak. A melankólikus emberek köré, melankólikus emberek fognak társulni. De ez kinek lenne jó? Hová vezetne ez? Semmi értelme. Ha azonban magas energiaszinten vagyunk, jókedvűek vagyunk, kedvesek, vidámak, bizakodóak, segítőkészek stb…akkor bizony hasonló energiaszintű dolgok fognak velünk történni.

Mivel ez a szint bármikor megváltoztatható, az a legjobb, ha már reggel megvizsgálod, hogy milyen érzésekkel ébredsz és igyekszel feljebb vinni ezt a szintet. Bármivel, amitől jobb kedved lehet. Persze ez napközben is bármikor alkalmazható.

Lássunk néhány példát, hogy ezt mivel érhetjük el. Azt azonban hozzáteszem, hogy mindenkinek más dolog tudja megemelni az energiaszintjét. Az enyémek a következők:

  • Zene
  • Tánc (a legjobb, ha egyedül vagyok, akkor a legfelszabadítóbb)
  • Vizualizáció
  • Beszélgetés más jókedvű emberekkel
  • Pozitív, motivációs előadások hallgatása
  • Olvasás
  • Sport

Ezek azok a dolgok, amelyek képesek egyik pillanatról megváltoztatni a hangulatomat.

És tudod mi ebben az egészben a legjobb? Hogy a magas energiaszint ragadós. Éppen ezért érdemes olyan emberek társaságát keresni, akik általában jókedvűek, vidámak, olyanok, akikkel jó egy légtérben lenni. Ez segíthet Neked is másképp látni a dolgokat. És a legjobb, ha Te is igyekszel általában magas szinten rezegni, hiszen akkor köréd is hasonló beállítottságú embereket sodor az élet. Na és akkor kezdődik igazán a buli!