Barion Pixel

Szeretnéd feloldani a belső blokkjaidat, elengedni a félelmeidet, negatív gondolataidat, hogy szintet léphess az életedben?

Szeretnél magabiztosabbá válni és felhagyni végre önmagad szabotálásával, hogy olyan munkád legyen, amit szeretsz és olyan életed, amit megérdemelsz? Tarts velem MÁJUS 25.-ÉN 10 ÓRAKOR arra az INGYENES WEBINÁRRA, ahol megismerheted azt az 5+1 legfontosabb szokást és gondolkodásmódbeli váltást, amikkel mindez elérhetővé válik számodra is.

Az élet egy gyakorlás.
Annak a gyakorlása akivé válni szeretnél.

Szia, Farics Kriszti vagyok, hivatás és Mindset Coach.

Az életem akkor változott meg igazán, amikor elkezdtem olyan dolgokat behozni az életembe, amiket addig nem igazán ismertem és pláne nem használtam. Hidd el, Te is lehetsz teljesen máshol 1 év múlva úgy, hogy semmi nehéz és félelmetes dolgot nem kell tenned. Csupán 3 egyszerű dolgot:

  1. Elhatározni, hogy változtatsz
  2. Új rutinokat építeni be a mindennapjaidba
  3. Gyakorolni ezeket minden nap 🙂

Azt szeretném megmutatni, hogy nem kell 100 felé szakadnod ahhoz, hogy igazi, pozitív változások történjenek az életedben és a munkádban. Csupán elég néhány olyan dolgot bevezetned, ami hatással lesz az összes életterületedre. 

Miről is lesz szó az 5+1 Rutin és Mindset ingyenes webináron?

3 sorsfordító rutin

Amellyel -magabiztosabbá válsz - elkezdesz hinni magadban - képessé válsz elengedni a félelmeidet - élettel telivé és energikussá válsz - elkezdesz olyan célokon dolgozni, amik örömmel töltenek el.

2 gondolkodásmódbeli váltás (mindset stift)

2 Mindset shift, amivel könnyeddé és élvezetessé teszed az átalakulásod/fejlődésed. Egyszerűen elkezded végre élvezni az életed!

1 'MAGIC' összetevő

Fú, ez lesz a legizgalmasabb! Egy olyan folyamatot ismersz meg, aminek segítségével nem csak álmodozol ezentúl, hanem meg is valósítod az álmaidat.

Pontosabban:

A webinár végén pedig megismerheted a Mindset & Manifest közösséget

Tudod, hogy miért érzed azt, hogy nincsenek igazi sikerélmények az életedben? Hogy toporogsz és nincs bátorságod lépni? Mert millió dologról olvasol az önfejlesztés kapcsán, egyetértesz velük, de a valódi beépítése ezeknek a mindennapjaidba nem történik meg. 

Ebben a csoportban pontosan arra helyezzük a fókuszt, hogy csak pár dolog legyen, de az rendesen épüljön is be úgy, hogy meghozzák a várva várt eredményeket az életedben. 

Tarts velem az ingyenes webináron

május 25.-én 10 órakor

és ismerd meg a legfontosabb szokásokat/eszközöket, építsd be a mindennapjaidba és figyeld meg, hogy mi történik.

Ha nem tudsz jelen lenni az adott időpontban, ne aggódj, felvételről 4 napig visszanézheted.

✨🔥🦋