ERŐSÍTSD AZ ÖNBIZALMAD,
FEJEZD BE A HALOGATÁST
...és indulj el magabiztosan a céljaid felé

Mint minden NŐ, TE is megérdemled, hogy olyan belső erővel és érzelmi stabilitással rendelkezz, aminek segítségével képessé válsz arra, hogy magabiztossá válj és kilépj az évek óta tartó toporgásból, a számodra méltatlan munkákból, helyzetekből, kapcsolatokból és elindulj végre a saját álmaid, a céljaid és ÖNMAGAd felé.

A webináron való részvétel INGYENES!

Időpont: 2022. szeptember 15. , 18 óra

A webinár mellé jár egy letölthető munkafüzet. 

AZ EGYETLEN ÚT - A MANIFESZTÁCIÓ

Bármilyen haladást szeretnél elérni az életedben – legyen szó karrierről, sikerről, boldogságról, kapcsolatokról, kiteljesedésről stb… az első és egyetlen út ehhez, ha megváltoztatod önmagadról alkotott gondolataidat: MIT HISZEL MAGADRÓL ÉS MI LEHETSÉGES SZÁMODRA. 

A WEBINÁRON PONTOSAN ERRŐL LESZ SZÓ:

 • önmagunk és belső érzelmi stabilitásunk megerősítéséről.
 • a webinár felkészít téged arra, hogy megtedd az álmaidhoz, céljaidhoz vezető első lépéseket: hogy magabiztosan tudj karriert váltani, új vállalkozást indítani, kiállni önmagadért, megteremteni a bőséget és a jólétet az életedben, hogy higgy magadban, hogy örömteli és harmónikus legyen az életed.
 • Hatására képessé válsz felhagyni a halogatással
 • Megnő az önbizalmad és önmagad legerősebb támogatójává válsz.

EZ AZ EGYETLEN DOLOG AZ ÉLETEDET VÁLTOZTATHATJA MEG

A webináron megismerkedsz azzal a 3 egymásra épülő folyamattal, melynek hatására képes leszel eloszlatni a kételyeidet, beleállni a dolgaidba és konkrét lépéseket tenni azért, hogy megtaláld életed hivatását, a jólétet, a bőséget, a boldogságot, minőségi kapcsolatokat, de mindenekelőtt ÖNMAGADAT.

Amint ezt a 3-as egységet elsajátítod, életed minden területén érezheted majd a pozitív hatását. Segítségével nyugodtabbá, magabiztosabbá, nyitottabbá  válsz és képes leszel észrevenni és kiaknázni a lehetőségeidet.

A program neked szól, ha:

  • nem tudsz haladni, mert valami mindig visszatart
  • úgy érzed kevés az önbizalmad
  • folyton csak a nehézségeket látod
  • nem hiszed el magadról, hogy képes vagy szintet lépni
  • úgy érzed, hogy nem vagy elég jó/ügyes/tapasztalt/okos stb…
  • jelenleg a félelmeid erősebbek a vágyaidnál
  • bizonytalan vagy önmagadban
  • folyton halogatsz és kifogásokat keresel, hogy most miért nem alkalmas az időzítés

HA ARRA VÁGYSZ, HOGY ÖSSZESZEDD A BÁTORSÁGOD ÉS ELINDULJ A CÉLJAID FELÉ

szeretnéd tudni, HOGY

 • jelenleg ki, vagy mi irányítja az életedet?

 • Hogyan vedd át TE az irányítást és alakítsd úgy, hogy az téged a legmagasabb szinten szolgáljon?

 • Melyik az az elengedhetetlen módszer, melynek segítségével tovább már nem hátráltatod magad, hanem elkezdesz önmagad legnagyobb támogatójává válni?

Mi várható a webináron?

 • Arra törekszem majd, hogy minden háttérinformációt megkapj ahhoz, hogy megértsd ezt a fontos folyamatot. A saját életemből hozok majd konkrét példákat arra, hogy nálam ez hogyan működött. Nekem is volt min dolgoznom, sokszor teljes kétségek közt vergődtem.

  Nagyon fontos, hogy megértsd a hátterét ennek a folyamatnak, de mi még ennél tovább megyünk. Ahhoz, hogy a legtöbbet tudd kihozni ebből a találkozóból, olyan gyakorlati feladatok is lesznek, amelyekben ott a webinár alatt te magad is dolgozni fogsz, a saját elakadásodon, a saját életedből. Mindezt teljesen diszkréten, önállóan, írásban a webinárhoz előre elküldött munkafüzetben.

A webinár időpontja:


2022. szeptember 15.
18 óra

A webinár ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A találkozó Zoom-on lesz, aminek linkjét előtte e-mailben küldöm majd meg.

NÉHÁNY SZÓ RÓLAM

Élj igazán

Édesanya, feleség, vállalkozó NŐ vagyok. Álmodozó, megvalósító, örök optimista.

Mindig is úgy éreztem, hogy mindenkinek megvan a maga hivatása. Az enyém is. Csak eleinte nem találtam. Vagyis nem mertem a nyomába eredni.

Azóta 2x váltottam karriert. Mindig az életszakaszomhoz megfelelő hivatást választottam. Hogy féltem-e váltani? Naná! Hogy visszatartott ez engem attól, hogy váltsak? Semmiképpen sem.

Az évek során megtanultam, hogy igazából bármire képes vagyok, ha azt a valamit nagyon szeretném és  hajlandó vagyok időt, energiát szentelni neki. Mára biztosan állíthatom, hogy minden megtanulható és megvalósítható.

Akkor is ha félek, akkor is ha fogalmam sincs, hogy hogyan álljak neki, akkor is, ha semmi tapasztalatom nincs azon a téren. 

Őszintén hiszem azt, hogy ez Neked is ugyanúgy sikerülhet, mert én sem vagyok se okosabb, se ügyesebb, se talpraesettebb nálad. Viszont ismerem a folyamat menetét és néhány fontos módszert, amivel nap, mint nap támogatom magam. 

TI MONDTÁTOK:

ITT TUDSZ REGISZTRÁLNI:

Regisztrálj az ingyenes webinárra, erősítsd meg önmagad, lépj ki a toporgásból és indulj el a megvalósítás útján. 

Kérem  az ÉLETHIVATÁS ingyenes munkafüzetet!

Maradjunk kapcsolatban a továbbiakban is. Olvass a legújabb önismereti és karrier tippekről, személyes történetekről és mindenről, ami az egyéni fejlődésünket szolgálja.