Barion Pixel

MANIFESZTÁCIÓ 5 LÉPÉSBEN...

Teremtsd meg mindazt a bőséget az életedben, amire igazán vágysz.

Manifesztációs workshop virtuális

Itt az idő, hogy végre ne köss kompromisszumot az élettel! Hogy kihozd belőle és önmagadból a legjobbat. Hogy olyan hivatásod legyen, ami igazán a Tiéd. Ami feltölt energiával, amiben jól érzed magad, amit szeretsz, ami izgatottsággal tölt el és amitől azt érzed, hogy értékes, amit csinálsz. 

MIBEN SEGÍT A MUNKAFÜZET?

1.

Tisztába kerülsz azzal, hogy mi az az egyetlen dolog, amit manifesztálni szeretnél az életedbe (pl. élethivatásod).  Hogy mi most a legfontosabb az életedben és hogy miért is olyan fontos ez számodra. 

2.

Különböző módszereket és eszközöket ismersz meg, amik elősegítik a manifesztáció folyamatát. Ha ezeket elvégzed és rendszeresen gyakorlod, a siker nem marad el. Magabiztosabbá válsz és elkezdesz lépéseket tenni

3.

A munkafüzet feladatai segítenek abban, hogy ezt az elérhetetlennek és megvalósíthatatlannak tűnő nagy feladatot felbontsd olyan kisebb lépésekre, amelyeket már könnyedén fogsz tudni megvalósítani. 

LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE KERÜLSZ KÖZELEBB AZ ÁLMAIDHOZ

A manifesztáció ereje abban rejlik, hogy az elmédet előre felkészíted azokra a lépésekre, amelyeket el fogsz majd végezni. A munkafüzet feladatai konkrét módszereket és gyakorlatokat nyújtanak ehhez számodra. Mindezek hatására a vágyott álmaid közelebb kerülnek hozzád, a konkrét lépések elvégzése pedig lehetőséged adnak, hogy ez mielőbb megvalósulhasson. 

EZ A PROGRAM NEKED SEGÍT, HA...

  • Vannak céljaid, de nem tudod hogyan valósítsd meg őket
  • Elérhetetlennek látod az álmaidat
  • Nem mersz lépéseket tenni felé
  • Szeretnél jelentős támogatást az álmod megvalósulásához
  • Nem hiszed el magadról, hogy ezt meg tudod csinálni
  • Valami visszatart folyton és nem mersz lépéseket tenni
  • Szeretnéd megismerni a manifesztáció erejét

RÓLAM

Élj igazán

Édesanya, feleség, vállalkozó NŐ vagyok. Álmodozó, megvalósító, örök optimista.

Mindig is úgy éreztem, hogy mindenkinek megvan a maga hivatása. Az enyém is. Csak eleinte nem találtam. Vagyis nem mertem a nyomába eredni.

Azóta 2x váltottam karriert. Mindig az életszakaszomhoz megfelelő hivatást választottam. Hogy féltem-e váltani? Naná! Hogy visszatartott ez engem attól, hogy váltsak? Semmiképpen sem.

Az évek során megtanultam, hogy igazából bármire képes vagyok, ha azt a valamit nagyon szeretném és  hajlandó vagyok időt, energiát szentelni neki. Mára biztosan állíthatom, hogy minden megtanulható és megvalósítható.

Akkor is ha félek, akkor is ha fogalmam sincs, hogy hogyan álljak neki, akkor is, ha semmi tapasztalatom nincs azon a téren. 

Őszintén hiszem azt, hogy ez Neked is ugyanúgy sikerülhet, mert én sem vagyok se okosabb, se ügyesebb, se talpraesettebb nálad. Viszont ismerem a folyamat menetét. 

TI MONDTÁTOK:

Szerintem ezt a fajta "magamon való dolgozást" mindenkinek tanítani kéne már kisgyermek kortól, hisz ebből sohasem elég!!! A világ rohan körülöttünk ès még ha nem is èrzi az ember, hogy szüksége van ilyenre, akkor is előírnám!
Tóth Renáta
Kriszti útmutatásának és minden egyes feladattal úgy éreztem, hogy közelebb kerülök a vágyaimhoz és ahhoz az önmagamhoz, akit elképzelek magamként pár év múlva. Köszönöm ezt a feltöltődést és időutazást. Behangoltam az iránytűmet!❤️
Fenyő Csilla
Az ember ha egyszer "belekóstol" az önfejlesztésbe, akkor onnantól nincs megállás. Legalábbis nálam nincs. 🙂 Most már pontosan tudom, hogy kell még fejlődnöm.
Egyházi Diána
Egy gyerkőc mellett nem egyszerű időt találni magunkra és a céljainkra. A programnak köszönhetően azonban újra láttam régi önmagamat is és szuper módszereket arra, hogy újra megerősödjek.
Esztári Orsolya
Krisztát már régóta ismerem, akinek személyisége mindig is közvetlen volt, de most még inkább hiteles és emberi(nőies) a szememben. Tudom rajtunk múlik majdnem minden, de az a lökés, ami kell ahhoz, hogy ezen az úton elinduljak, azt most megkaptam és hálásan köszönöm! 🙏❤️
Liga Mónika
A program hihetetlen rálátást adott nekem arra, hogy hol akadok el mindig. Annyira egyértelmű volt, közben pedig évekig nem vettem észre. Így utólag ez nagyon bosszantó. De annak pedig örülök, hogy most már tudom, hogy min kell dolgoznom. 🙂 A legjobban az tetszett, hogy Kriszti nem csak megtanulta, amit átadott. Átadta magát, rengeteg személyes tapasztalatot hozott és emiatt volt annyira emberi és jött át annyira az egész. Köszönöm az őszinteséged (is).
Kiss Andrea
Balzsammal kenegette, simogatta a lelkemet Kriszti a manifesztációs ws-ján. Olyan energiákkal volt jelen, ami elképsztő teret hozott létre. És ezáltal olyan kérdésekre kaptam válaszokat, amiken, eddig egyedül hiába töprengtem, agyaltam, nem jött válasz, most pedig csendesen megszületett, minden erőlködés nélkül. Csodálatos megélés volt.❤
Szilágyi Riella
Vártam, hogy mit hoz ki belőlem a közös munka. 10 lépés, ami eljuttatott olyan megoldásokhoz, amit tudtam, de valahogy mégis kellett hozzá ez a pontokba összeszedett, vezetett gyakorlatsor. A meditáció annyira jól esett, magával ragadott, vissza sem akartam jönni. 😁 Óriási élmény volt! 🙏
Széplaki Annamária
A manifesztacio workshopon Kriszti olyan energiat teremtett, amiben azt éreztem, hogy a workshop elején meghatározott célom megvalósulása közelebb van hozzám, mint gondolnám. Sőt éreztem ez energiáját, és így lehet igazán teremteni 😊
Sefcsik Nóra
Úgy érkeztem a beszélgetésbe, hogy tele voltam félelmekkel, bizonytalansággal, elakadással, amit a jelenlegi, világban zajló események is tetéznek. A beszélgetés során, mely nagyon jó hangulatban telt, meg tudtam nyílni, könnyedén, kellemes atmoszférát teremtettünk. Rávilágítottál olyan dolgokra, amik már megvoltak bennem, csak nem hallottam őket a sok gondolattól, a segítségeddel viszont a felszínre hoztuk őket. Ezeket kiegészítetted szuper ötletekkel és tanácsokkal, elgondolkodtató kérdésekkel, és összeállt bennem a nagy kép, a jövőmre vonatkozóan. Berta Dorina

Kérem  a MANIFESZTÁLJ HATÉKONYAN 5 LÉPÉSBEN ingyenes munkafüzetet!

Maradjunk kapcsolatban a továbbiakban is. Olvass a legújabb önismereti és karrier tippekről, személyes történetekről és mindenről, ami az egyéni fejlődésünket szolgálja. 

Kérem  a KÉPZELD EL ingyenes munkafüzetet!

Maradjunk kapcsolatban a továbbiakban is. Olvass a legújabb önismereti és karrier tippekről, személyes történetekről és mindenről, ami az egyéni fejlődésünket szolgálja.