10 éve hoztam létre első vállalkozásomat, önállóan, minden segítség nélkül. Ehhez bizony sok idő kellett. Mára tudom, hogy ha van támogatás, akkor sokkal hatékonyabb, gyorsabb és könnyebb a haladás.

2-3 évvel ezelőtt éreztem, hogy új dolgokra vágyok és új  vállalkozásokba kezdtem. Webshopokat hoztam létre és üzemeltettem, de éreztem, hogy nem ez lesz az én utam. Ebben az időben kezdtem el önismerettel és vállalkozás-fejlesztéssel foglalkozni. Mára teljesen biztos vagyok benne, hogy minden lehetséges. MINDENKINEK. Csak tudnunk kell, hogy mit szeretnénk igazán és konkrét lépéseket tenni irányába. A siker és a boldogság mindenki számára elérhető. Hogy mit jelent a boldogság és a siker? Az mindenkinek mást jelent. Nekem kiteljesedést az életemben nőként, anyaként, feleségként és vállalkozóként. Ebben tudlak Téged is támogatni. Lépj Te is önmagad megismerésének útjára, legyél a legjobb verziója önmagadnak és ragyogj – de úgy igazán!

Kérem  az ÉLETHIVATÁS ingyenes munkafüzetét

Maradjunk kapcsolatban a továbbiakban is. Olvass a legújabb önismereti és karrier tippekről, személyes történetekről és mindenről, ami az egyéni fejlődésünket szolgálja.