Barion Pixel
Élj igazán

Feleség, édesanya, vállalkozó NŐ vagyok. Álmodozó, megvalósító, örök optimista.

Mindig is úgy éreztem, hogy mindenkinek megvan a maga hivatása. Az enyém is. Csak eleinte nem találtam. Vagyis nem mertem a nyomába eredni.

Azóta 2x váltottam karriert. Mindig az életszakaszomhoz megfelelő hivatást választottam. Hogy féltem-e váltani? Naná! Hogy visszatartott ez engem attól, hogy váltsak? Semmiképpen sem.

A főiskola után multinál dolgoztam. Ez volt az, ami abszolút nem az enyém volt. Nem is éreztem magam jól benne és nem is voltam jó benne.
A gyerekek után elhatároztam, hogy nem megyek vissza.
Volt 3 évem, hogy a saját lábamra álljak. Így tanultam meg fotózni és évekig ez volt a hivatásom.

Jó volt, imádtam. Rugalmasan dolgozhattam, szabadon. Mindig volt időm és energiám a gyerekekre mellette. De ahogy nőttek a gyerekek, egyre inkább úgy éreztem, hogy kinőttem belőle.

Ezért döntöttem úgy, hogy újra váltok. A lehető legnehezebb időszakban. Akkor kezdődött a Covid, a férjem is akkor váltott, így az anyagi hátterünk igencsak rizikós volt. 40 éves lettem, ami igencsak megviselt. De ami még ennél is inkább az az, hogy a gyerekek kezdtek leválni. Szóval érzelmileg eléggé labilis voltam, de mégis a váltás mellett döntöttem, mert tudtam, hogy nincs megfelelő idő. Vagyis hogy MOST van a megfelelő idő.

Így lettem Karrier és manifesztációs Coach és mentor, amelyben végre vállalkozó Nőként igazán kiteljesedhetek. Abban segítek Neked, hogy elhidd, TE IS KÉPES VAGY BÁRMIRE és képes vagy megvalósítani bármit. Képes vagy arra, hogy megtaláld álmaid hivatását, vagy elindítsd és felépítsd álmaid vállalkozását úgy, ahogy az a legjobban szolgál Téged.

Szeretném Neked megmutatni, hogy az igazi hivatásod bizony Rád vár. És ha most még nem is tudod, hogy az mi, attól még így van. Vagy ha már tudod, de félsz lépni, megértem. Teljes szívemmel megértem.
De azt is tudom, hogy ezen felül lehet kerekedni. Erre fogok megoldást nyújtani Neked.

Arra köteleztem el magam, hogy megnyissalak, hogy megerősítsd az önbizalmad, a hited ahhoz, hogy képes legyél felülkerekedni a félelmeiden, hogy igazi lépéseket tegyél az álmaid, a hivatásod és önmagad felé.

Kérem  a KÉPZELD EL ingyenes munkafüzetet!

Maradjunk kapcsolatban a továbbiakban is. Olvass a legújabb önismereti és karrier tippekről, személyes történetekről és mindenről, ami az egyéni fejlődésünket szolgálja.