Barion Pixel

Abban segítelek Téged, hogy felold a Benned lévő blokkokat, korlátokat, hogy elengedd a Téged korlátozó negatív gondolataidat. Mindezzel pedig egy olyan gondolkodásmódot segítek kialakítani, amellyel könnyedén és bátran léphetsz bele abba az életbe, amire vágysz és abba hivatásba, ami Rád vár, ami csak a Tiéd. 🙂

Utálod a jelenlegi munkád? Vagy éppen csak elviseled?

Váltanál, de nem tudod, hogy mi a Te igazi irányod, utad?

Vagy tudod, sejted, de bizonytalan vagy benne?

Vállalkoznál, de fogalmad sincs, hogy hogyan állj hozzá, vagy félsz, hogy kudarcot vallasz?

Esetleg szintet lépnél a vállalkozásodban, de valamiért nem megy?

Igazából tele vagy félelemmel, bizonytalansággal és kérdésekkel? Akkor ne aggódj, jó helyen jársz. Veled vagyok, támogatlak.

MIÉRT BÍZHATSZ BENNEM?

Háromszor váltottam karriert és kezdtem mindent a nulláról. És nem kényszerből, hanem azért, mert én akartam. 

Tudom miről beszélsz, amikor azt mondod: félsz. De hidd el, meg fogod találni az utad és fel tudod építeni magadban azt a gondolkodásmódot Te is, ami a váltáshoz, vagy szintlépéshez kell. 

És lépésről lépést haladva, önmagadat megismerve, elismerve és támogatva fogod megvalósítani mindazt, amit szeretnél. 

 

Szertnél többet megtudni rólam?

Hogyan dolgozhatunk együtt?

EGYÉNI FOLYAMAT

Hivatást váltanál? Vállalkozást indítanál? De nem tudod az utad, az irányod?

Vagy ha igen, akkor bizonytalan vagy benne?

Ne aggódj, megtaláljuk az utad. 

1

1

1

 

 

 

CSOPORTBAN/KÖZÖSSÉGBEN

Ebben a támogató közösségben megtanulhatod és beépítheted azt a mindset-et, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy bátran, magabiztosan, megingathatatlanul  tudj beleállni az új, csodás életedbe. 

1

1

1

 

 

 

RÓLAM

Élj igazán

Édesanya, feleség, vállalkozó NŐ vagyok. Álmodozó, megvalósító, örök optimista.

Mindig is úgy éreztem, hogy mindenkinek megvan a maga hivatása. Az enyém is. Csak eleinte nem találtam. Vagyis nem mertem a nyomába eredni.

Azóta 2x váltottam karriert. Mindig az életszakaszomhoz megfelelő hivatást választottam. Hogy féltem-e váltani? Naná! Hogy visszatartott ez engem attól, hogy váltsak? Semmiképpen sem.

Az évek során megtanultam, hogy igazából bármire képes vagyok, ha azt a valamit nagyon szeretném és  hajlandó vagyok időt, energiát szentelni neki. Mára biztosan állíthatom, hogy minden megtanulható és megvalósítható.

Akkor is ha félek, akkor is ha fogalmam sincs, hogy hogyan álljak neki, akkor is, ha semmi tapasztalatom nincs azon a téren. 

Őszintén hiszem azt, hogy ez Neked is ugyanúgy sikerülhet, mert én sem vagyok se okosabb, se ügyesebb, se talpraesettebb nálad. Viszont ismerem a folyamat menetét. 

Visszajelzések

“Fogalmam sem volt, hogy mit szeretnék csinálni, mihez lenne kedvem, mert teljesen eltűnt belőlem a szenvedély. Az a szenvedély, ami számomra szükséges ahhoz, hogy sikeresen építsek egy vállalkozást. Ekkor kerültél a látóterembe Te, Kriszti, amiért nem tudok elég hálás lenni.

Mára megfogalmaztam kristálytisztán azt, hogy kikkel szeretnék együtt dolgozni. Igent mertem mondani magamnak és nemet a múltnak. Elkezdtem felépíteni az új vállalkozásomat és kijöttem a gödörből. És pontosan tudom, hogy értékes segítséget nyújtok az embereknek!”

Szigeti Zsuzsi – Énmárka Coach

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Itt tudom nyújtani a további újdonságokat, segítő útmutatásokat, cikkeket, kiemelt ajánlatokat számodra:

Kérem  a KÉPZELD EL ingyenes munkafüzetet!

Maradjunk kapcsolatban a továbbiakban is. Olvass a legújabb önismereti és karrier tippekről, személyes történetekről és mindenről, ami az egyéni fejlődésünket szolgálja.